Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Power protein, tippek (? )

Power protein, tippek (? )

Figyelt kérdés
Rendeltem egy 4kg-os citrom-túrós power proteint, de ha egy adagot normálisan 3-4dl vízbe beleteszek, olyan az íze mint a hányásnak(szó szerint..de ez nem gond, mert az ízt elviselem legyen az bármi), na de az állaga, az valami hihetetlen, sűrű krémszerű undormány. Bánom, hogy kiadtam ennyi pénzt érte, igaza van annak aki azt mondja hogy olcsó húsnak híg a leve:D Na de ha már megvan valahogy le kéne küzdeni...valaki valami tipp?hogy lehet ezt meginni, úgy hogy ne hányd ki azonnal?
2011. szept. 5. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha túl sűrű az állaga, akkor több vízben keverd el. Én egy adagot 4,5 deci vízzel szoktam meginni.
2011. szept. 5. 15:38
 2/7 oyeacch ***** válasza:
Erőszakkal. Legközelebb csak tejsavót vegyél, én már beszívtam párszor.
2011. szept. 5. 16:07
 3/7 Offthewall ***** válasza:
szerintem ha raksz bele zsírszegény tejet az nem 1 nagy bűn, főleg, ha tömegelsz meg se kottyan. Diétánál már necces, de ha úgy megy le úgy fogyaszd, jobb, mint kevés fehérjét vinni be. Amúgy meg legközelebb tejsavó :D
2011. szept. 5. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:

citromos túrós :D

megérdemled, vazze :D

2011. szept. 5. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
hát igen a power protein csak hardcore arcoknak való. tegyél bele több vizet, 3-4 deci az semmi! egy 40-50g-os adag lazán felvesz 5-6-7 deci vizet is.
2011. szept. 5. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
önts bele több vizet, és told le. én nem vagyok vmi hardcore sőt... de én is simán lenyomom a pp-t
2011. szept. 5. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
25g-os adaghoz 4dl, duplához mehet a shaker ~tele. Nekem semmi bajom vele pl :)
2011. szept. 5. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!