Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Körkérdés?

Testépítők! Körkérdés?

Figyelt kérdés

Ha megengeditek lenne hozzátok egy kérdésem.

Rajtam kívül van még olyan nyomorult, aki rengeteg pénzt,időt,enerigiát öl a testépítésbe, mégse fejlődik úgy ahogy az

elvárható lenne?

A testépítés nálam magát sportból élettstílussá nőtte ki magát, ez határozza meg a mindennapjaimat. Mindig figyelek

a pontos 3óránkénti étkezésre, megyek valahova kirándulni,túrázni dobozba viszek magammal kaját. Moziba is cottage

cheese-t eszek. Pékárút,cukros ételeket szinte soha nem eszek. A táplálékkiegészítőktől majd le szakad a polc,

pénztárcám pedig csak ürül. Szabadidőmben is azon töprengek, hogyan érhetnék el optimális fejlődést, vagy legalábbis

akármilyen fejlődést, mert lóf*szt nem érek el kb.

Abba kéne hagynom ezt a kva sportot, és elmenni sakkozni, csak sajnos az életstílusától nehezen szabadul meg az ember.

A kérdésem ismételten: van még aki így érez mint én? vagy csak én vagyok ilyen nyomorult?

2011. aug. 31. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ...

Mióta edzel?

Mennyit, hányszor edzel?

Mit eszel?

Mennyit eszel?

Mennyit pihensz?

Milyen kiegészítőt használsz?

2011. aug. 31. 10:35
 2/7 anonim válasza:
Bocs az offért de ez már picit súlyos,cottaget a moziba.. Lehet kevés a bevitt kajád.. arra nem gondotlál?
2011. aug. 31. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha már így megkérdezted, te vagy nyomorult :D Mi a f@sznak töprengesz szabadidődben ezen? Túl komolyan veszed, versenyezni akarsz? Ha nem, akkor tök fölösleges ennyire keményre venni. Hiába raksz bele 5ször annyi lóvét, nem fogsz 5ször jobban fejlődni. Ésszerűsítsd annyira, hogy megfelelő legyen még a fejlődés is, de nem görcsölsz rá ennyire.
2011. aug. 31. 10:51
 4/7 oyeacch ***** válasza:
Méress tesztoszteronszintet.
2011. aug. 31. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:

-nem szedek tápkiegészítőket---->megmarad a pénzem

-rendesen kajálok

-edzek keményen ,heti 3x-or

-1 év alatt rámjött több mint 10kg

Lehet hogy szarúl csinálod a gyakorlatokat, vagy genetikád szar... vagy nem kajálsz rendesen, ezekre tudok gondolni.

2011. aug. 31. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Van megfelelő edzésterved? Ha gondolod írd le, lehet van benne valami, amin változtatnod kellene.

Mert ha 3 óránként eszel, és rendes adagot, akkor ezzel a résszel nincs gond.

Az is lehet hogy genetika. Hasonlóképp vagyok én is mint te, nekem sajnos az alkatom olyan, hogy eredetileg is nagyon vékony voltam, hízni egyszerűen képtelen voltam, bármennyit is ettem, és elég nehezen jön fel rám valami, így izom is. Kb 3 éve kondizok aktívan, addig kihagyásokkal meg nem is figyeltem oda rá rendesen, változás van azóta, csak nem olyan nagy mértékű. Bár én táplálékkiegészítőt nem eszem, csak rendesen kajálok és proteint eszem edzések után. Engem annyira már nem zavar hogy nincs olyan nagy változás, a sportot nem hagyom abba, bár sportolok mást is mellette, de károm nem származhat belőle, lassan de biztosan növekszem :) ráérek :D

2011. aug. 31. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Pityu 1993 válaszát ajánlom figyelmedbe.írod,hogy roskad a tápkiegtől a pocod:Ne dőlj be nekik,nem olyan fontosak,mint,ahogy az el van hintve.megspórolhatsz egy csomó pénzt,amit fölöslegesen költenél rájuk.és G's Back sem ír hülyeséget,tényleg minek görcsölni rajta? ezen a szinten már nem okoz örömet,így pedig nincs értelme,mert csak szenvedni fogsz.rengeteg energiádat felemészted ezzel a hozzáállással.nem tudom ,hogy nézel ki,de gondolom szimplán csak túl nagyok az elvárásaid a fejlődéseddel kapcsolatban.ha nem vagy versenyző,gondold át alaposan több szempontból nézve,hogy miért is olyan fontos neked,hogy húde izmos legyél.
2011. aug. 31. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!