Csak engem irritál ennyire, ahogy a Palik kommentálja a Forma-1-et, s beszél a társával?
Szerintem is jó a Szujó, de én azt is szerettem, mikor tavaly valamiért - már nem emlékszem miért - a Véber Gábor és a Szabó Gyula vezette.
Örülök, hogy nem csak én látom így ... én nem is értem, hogy az RTL KLUB hogy engedheti meg az ilyenfajta műsorvezetést. Nem annyira nagy ember ez a Palik, hogy ne lehessen neki megmondani, hogy vegyen vissza a stílusából!
Engem ez a Gyula irritál de nagyon, hogy pl.: ha Massát mutatják azt mondja: és itt vaaan Raikkönen -.-"
Én speciel akkor nem szeretem nézni ha Palik nincs, nem szeretem hallgatni, hogy azt sem tudják miről beszélnek.
engem is Gyula idegesít, mindig más versenyzőt mond, meg néhány csapatot nagyon futatt..
Palik meg hát nagyképű, de vannak jó beszolásai ami vicces
Én soha nem nézek Forma-1-et, most is csak véletlen volt odakapcsolva, de nekem is feltűnt. Szinte röhögve megalázza, élő műsorban. Szegény srác meg nem tud erre mit mondani, csak zavartan röhög.
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!