Mióta futok fáj a térdem. Tudtok rá ajánlani valami hatásos krémet v. gyógyszert?
NE fuss, amíg nem jön helyre a térded. A betont meg felejtsd el, ha egyszer már szétmentek az ízületeid-de örökre...
Menj el orvoshoz, helyre lehet ebből jönni fél évnél rövidebb idő alatt is, feltéve, ha végre kideríted az okát. Tüneti kezelést, gyulladáscsökkentőket, fájdalomcsillapítókat szedhetsz ugyan, de ettől az alapprobléma nem szűnik meg... Viszont tovább súlyosbodik, ha ráedzel.
Logikus.
Gyógyfürdőt..? Mire is? Volt röntgen esetleg? Gondolkozott azon, hogyan, milyen módszerekkel lehet a porcot, és az ízületek közti anyagot erősíteni, turbózni? Mert az enyém igen... Hosszútávfutástól ment tönkre az enyém is, az egy év kényszerpihenőből felet kencékkel töltöttem, a másik felét meg orvoskereséssel.
Egyéb lehetőség még a térdgép- aranyárban.
Jobbulást Neked!
nekem anno a sipcsontom kezdett fájni, amikor nekiálltam futni. szedtem rá kalciumot, de csak nem akart javulni, a doki meg azt mondta, hogy akkor ne erőltessem, keressek mást.
haverom meg nagyon sokáig futott, de évekig, maratont is, és legalább heti 1x futott 20km-et is egybe, nos neki meg a csigolyái nem birták, az orvos őt is letiltotta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!