Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A kemény csávók miből élnek?

A kemény csávók miből élnek?

Figyelt kérdés
a kigyúrtakra és/vagy erősekre gondolok,mert ezek általában gazdagok:)
2011. aug. 23. 20:17
1 2 3
 11/24 Offthewall ***** válasza:

hát itthon elég zűrös és nem hiszem, hogy az átlag, főleg vidéki helyeken túlzottan megfizetnék. Biztonsági őrről nem is beszélve. Testőrök közt ha mindenféle képzést kűzdősportot stb. elvégzel akkor bekerülhetsz 1 jobb teambe, lehetsz akár instruktor is, ott kicsit szerintem megszedheted magad. De legegyszerűbb pl. Ausztriába kijárni valami jobb helyre kidobónak, azért az 1 normálisabb ország ugye nincsenek c.gányok náluk, szerintem ha jó kiállásod van és tudod kezelni a helyzeteket ott nem lesz sok balhé, ha szereted a bulikat, nézegetni a nőket stb. akkor még élvezheted is.

Vörös Zoli testépítő is ezt csinálja "kiegészítésként" :D Egész mások az ottani pénzek mint itthon.

Számold ki ha csak 10-15 eurót kapsz óránként és ott vagy mondjuk 21:00tól reggel 6ig, péntek-szombat, de lehet h minden nap.

2011. aug. 23. 21:23
 12/24 Offthewall ***** válasza:

értem én, hogy kell a munka, de behajtónak ne menj ha van más opció hozzánk jönne 1 erősködni halottra vernénk feltéve, hogy nem valami MMA bajnok :DD

szerintem ha van időd agyad képezni magad vonz a küzdősport, kicsit ezekhez a melókhoz képest intelligensebb vagy esetleg beszélsz nyelvet akkor jól kereső testőr lehetsz bár akkor más melót is kereshetnél :D A kidobó tűnik a legjobbnak, főleg Budán valahol, vagy pl. Ausztria.

2011. aug. 23. 21:25
 13/24 A kérdező kommentje:
hát nem gondolom hogy jobb helyeken mindenféle alpárit alkalmaznak
2011. aug. 23. 21:26
 14/24 A kérdező kommentje:

németül alap-középfokon

angolul kicsit jobban tudok bár igaz még van egy pár évem mielőtt melóznom kell

2011. aug. 23. 21:32
 15/24 A kérdező kommentje:
addig megpróbálom a középfokút mindkettőből
2011. aug. 23. 21:33
 16/24 A kérdező kommentje:
akik hírességek testőrei azok gondolom igen jól kapnak:D
2011. aug. 23. 21:36
 17/24 Offthewall ***** válasza:

" van pár év mielőtt melózni kell" Hé haver akkor miért nem mész egyetemre :D vagy személyi edzőnek nyugis munka és 1-2 budapesti gymben jó pénzeket gombolhatsz le az eltartott néniktől D:

Én simán testépítő, személyi edző lennék ha megfizetnék.

2011. aug. 23. 21:43
 18/24 A kérdező kommentje:

1.egyetem helyett inkább dolgozni szeretnék és nyelvet tanulni.

2.nincs egyetemre:D

2011. aug. 23. 22:00
 19/24 A kérdező kommentje:
2.nincs egyetemre pénz
2011. aug. 23. 22:00
 20/24 Offthewall ***** válasza:
nem csak fizetős van ám :D
2011. aug. 23. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!