A kemény csávók miből élnek?
hát itthon elég zűrös és nem hiszem, hogy az átlag, főleg vidéki helyeken túlzottan megfizetnék. Biztonsági őrről nem is beszélve. Testőrök közt ha mindenféle képzést kűzdősportot stb. elvégzel akkor bekerülhetsz 1 jobb teambe, lehetsz akár instruktor is, ott kicsit szerintem megszedheted magad. De legegyszerűbb pl. Ausztriába kijárni valami jobb helyre kidobónak, azért az 1 normálisabb ország ugye nincsenek c.gányok náluk, szerintem ha jó kiállásod van és tudod kezelni a helyzeteket ott nem lesz sok balhé, ha szereted a bulikat, nézegetni a nőket stb. akkor még élvezheted is.
Vörös Zoli testépítő is ezt csinálja "kiegészítésként" :D Egész mások az ottani pénzek mint itthon.
Számold ki ha csak 10-15 eurót kapsz óránként és ott vagy mondjuk 21:00tól reggel 6ig, péntek-szombat, de lehet h minden nap.
értem én, hogy kell a munka, de behajtónak ne menj ha van más opció hozzánk jönne 1 erősködni halottra vernénk feltéve, hogy nem valami MMA bajnok :DD
szerintem ha van időd agyad képezni magad vonz a küzdősport, kicsit ezekhez a melókhoz képest intelligensebb vagy esetleg beszélsz nyelvet akkor jól kereső testőr lehetsz bár akkor más melót is kereshetnél :D A kidobó tűnik a legjobbnak, főleg Budán valahol, vagy pl. Ausztria.
németül alap-középfokon
angolul kicsit jobban tudok bár igaz még van egy pár évem mielőtt melóznom kell
" van pár év mielőtt melózni kell" Hé haver akkor miért nem mész egyetemre :D vagy személyi edzőnek nyugis munka és 1-2 budapesti gymben jó pénzeket gombolhatsz le az eltartott néniktől D:
Én simán testépítő, személyi edző lennék ha megfizetnék.
1.egyetem helyett inkább dolgozni szeretnék és nyelvet tanulni.
2.nincs egyetemre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!