Edzésterv kéne konditerembe, de annyi minden van itt neten hogy nem tudom mit kéne most akkor csinálnom?
Sziasztok!
16/L vagyok, 170 cm, 62 kg. Fogyni és erősödni szeretnék. Tudom, normális a súlyom a magasságomhoz, de nem igen látszik. A combom nagyon vastag, és a fenekem is nagyobbacska. A hasamon is van felesleg, de nem olyan sok. Karra, vállra, hátra szeretnék izmosodni. keresgéltem neten, de annyi minden dolgot találtam hogy fogalmam sincs hogy hogy akkor mit csináljak. Tudna valaki írni nekem valami edzéstervet amit heti 3x tudok csinálni konditeremben? Futásra ezt gondoltam: [link]
De ennyi, mást nem igen tudtam kiválasztani. Tudna valaki segíteni?
Hát először is döntsd el, hogy akkor most melyiket akarod? Izmot felszedni vagy zsírt leadni? Mert egyszerre nem megy, izmosodáshoz megnövelt kalória és ch bevitel kell, fogyáshoz meg csökkentett.
Ha nincs rajtad sok felesleg, akkor csinálhatnád hogy tömegnövelsz egy ideig, aztán a végén szálkásítasz (= lefogysz). Ha kicsit több a zsír, akkor állíts össze egy szálkásító étrendet, végezz heti többszöri aerob edzést és mellette 1-2 súlyzóst is.
kalóriaszükséglet kiszémolása: [link]
edzéstervet meg nézz mindenre innen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!