Milyen súlyokat ajánlotok?
szabad súlyokra gondolok, hogy hány kg súlyokkal kellene edzenem?
65 kg vagyok egyébként
tudom hogy ezt kérdezted csak gondoltam szívom a véred mert hülye kérdés tettél fel.
nem lehet így meg mondani hogy kinek milyen nehéz súly kell,azt te érzed hogy menyivel menyit bírsz.
ha le van írva valahová hogy 4x8 at csinálj az azt jelenti hogy 4 sorozatot csinálsz összesen az adott gyakorlatból és olyan súlyt használsz amivel maximum 8 ismétlésre vagy képes.
okés, köszönöm
de ez nem terheli nagyon a szemet? mert nekem az egyik szemem eléggé rossz, tehát nem szeretném ha rongálná a szememet
az hogy dülled a szemed edzés közben,nem egyenlő azzal hogy romlik a szemed.futás után is kipirosodik az ember arca mégsem lesz a bőrének semmi baja.
ha kisebb súllyal több ismétlést csinálsz akkor is ki dülled a szemed mert úgy kell a sorozatot befejezni hogy már nem igazán bírod,ha mondjuk használsz egy súlyt amivel megy 40ismétlés és te csinálsz 20-25ot,az nem ér semmit.
úgy hogy én azt mondom le a kis súllyal és éljen a nehéz súlyos edzés.
Az igazság az, ha nagy súlyt emelsz kevés ismétlésszámmal, akkor az külsőleg fog meglátszani, ha pedig nagy súllyal kevés ismétlésszámmal akkor pedig erősödni fogsz.
Én azt ajánlom hogy fokozatosan emeld a súlyt. Például csinálsz 2 sorozatot 20 ismétlésszámmal egy bemelegítő súllyal, utána egy közepes súllyal szintén 2 sorozatot kevesebb ismétléssel, és végül egy nagy súllyal újra 2 sorozatot 8-10 ismétléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!