Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Box gép vagy ütőgép mennyire...

Box gép vagy ütőgép mennyire valós képet ad az ütés erejéről?

Figyelt kérdés
biztos látott már mindenki olyat van egy csomó helyen pl westend .én 4 éve 950 eket ütöttem rajta 1000 a max mikor falba ütöttem semmi bajom nem lett .osztálytársam ütött rajta 620 at utána ideges lett ő bele ütött a falba el is tört a keze akkorát ütött ,én tiszta erőből ütöttem egy gyerek fejét semmi baja nem lett,egy másik haverom verekedett valakivel kit kitörte a fogait és az orrát is eltörte ,ő is szét törte a a falba a kezét később de ő is csak ilyen 620 bírt a gépbe ütni .most akkor számít valamit az a gép vagy nem ? ám szerintem aza baj a gépel hogy az az ütés lökését méri le nem pedig azt ami erővel rányomódik az öklöd az ütőfelületre ,azért üthetnek a bokszolók is lazán könnyedén
2011. aug. 20. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
nem számít mert össze vissza mér
2011. aug. 20. 20:13
 2/8 escrogar ***** válasza:
100%

"ám szerintem aza baj a gépel hogy az az ütés lökését méri le nem pedig azt ami erővel rányomódik az öklöd az ütőfelületre"

fizikából hanyas voltál/vagy?

2011. aug. 20. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
fasz se tudja nem is számít ha jól viszed be a két kis bütyök még egy kis ütésnél is ad egy fájdalmasat pofacsontra nem kell azt mérni nem erőn van a hangsúly inkább technika meg gyorsaság és nagyon sok rutin
2011. aug. 20. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet én még csak kocsmába láttam, pár helyi kemény arctól nyertem pár sört, de gyorsan elhúztam mielőtt előkerülnek a kések. Szerintem nem túl egzakt mérési módszer. Kb olyan pontos lehet, mint a szobakerékpáron az elégetett kalóriákat mérő műszer. Vagy, mint a pH mérő amihez szerencsém volt megtudtam, hogy a desztvíz savasabb, mint a 0,1 M-os sósav.
2011. aug. 22. 19:24
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

az a baj a géppel, hogy idióták ütik. még sehol se láttam, hogy valaki egy ilyen gépet korrekt ütőtechnikával ütne. A sok láma nekifutásból üti, így a testsúlyuk nagy része belekerül az ütésbe, de könyörgök, állva negyedekkorát sem tudnak ütni.

ezért van az, hogy te is majdnem maxot ütsz, de bunyóban szart se érsz, mert senkit sem lehet nekifutásból megütni.

2011. aug. 23. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
am. szerintem igaza van az utsónak maga a technika könnyen és pontosan megoldható az emberek akik használják azzokkal van a gond . Anno kalapácsos gépnél oda ment egy nagyon kigyúrt emberke ráutüt 750 oda ment egy 14 éves kislány és valahogy rávágott ,de felment maxra Kondis srác egésznap ott ütögette a gépet kalapáccsal :D
2011. aug. 23. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:

érdekes elhangzottak, meg jók.

én meg azt mondom, hogy az ütés károkozásra (sértésre) való, az "ereje" már csak egy részletkérdés. áhh engem nyár elején vágtak szépen állon, de olyan kis balfék szerencsétlen volt, hogy csak azt néztem miért ilyen.. a balf.asz a legjobb szó rá. a nyakam mondjuk fájt a rándulástól, de egyszerűen hiába volt erős, ez így semmi önmagában.

2011. aug. 23. 09:18
 8/8 anonim válasza:
Mennyi erős ember van itt...
2018. okt. 22. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!