Ebben mi a sport? Olyan mintha 2 homoszexuális összeveszett volna.
2009. ápr. 15. 14:02
1/4 anonim válasza:
Még nem nagyon verekedtél mi? Tudod a valóságban nem olyanok a bunyók mint a mozifilmekben. Sztem egy ilyen bunyóban a legtöbb magát keménynek érző jancsika az első 3 másodperc után KO-n feküdne a földön vagy túlse élné. Amúgy sport az amit sportnak nevezünk a sakk is sport ahol igazából fizikailag meg sem kell mozdulni, a poker is sport már pedig ott még a szerencse is nagyon-nagyon közrejátszik, a motorsport is sport ahol igazán a gépek teljesítményén van a hangsúly, testépítés ahol a sport nem a pillanatnyi teljesítménytől függ hanem több év munkája számít stb.
2/4 anonim válasza:
Ketrecharc-nak hívják, vagy nagyon hasonló az MMA.
Két homokos összeveszett volna? :D
Gondold újra.
Amint látod elég izmosak, és védőfelszerelés nélkül csinláják túl kemény sport ez a b*ziknak.
Egy átlagembert beállítva sztem 10 másodperc alatt meghalna, úgyh ezek elég kemény gyerekek...
3/4 anonim válasza:
Nem vagy véletlenül kocka barátom ? Mert küzdősportot még nem próbáltál az biztos. A legkeményebb küzdősportok egyike . A homokosokhoz nincs semmi köze .
4/4 anonim válasza:
Hééééé
Kikérem a kockák nevében!
(2. válaszoló vagyok)
Én is kockulok rendesen de mellette volt már TAEKWON-DO, meg kick-box is szóval ne álltatlánosíts :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!