Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tüntethetném el a...

Hogyan tüntethetném el a karomról a felesleges izmot? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 16 éves lány vagyok, és hát a sporttól eléggé kiizmosodtak a karjaim, és mivel alapból vékony vagyok jó alakom van, így nagyon zavarnak a karjaim :/...van erre valami megoldás? most ne ilyen nagyon izmos karra gondoljatok, de egy lánynak azért...remélem értitek
2011. aug. 19. 13:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
egy olyan kar ami nem izmos, nemtudom, de engem taszít. volt egyszer egy lány, nem jártunk, csak jóban voltunk. valamiért megfogtam a felkarját, ami eléggé löttyedt volt (de nem kövér), és olyan volt mintha egy vízzel töltött lufit fognék, vagy nyomogatnék. nekem olyan természetellenes. nyomom, nyomom, és semmi feszesség, csak a végén mikor az ujjaim elérik a csontot
2011. aug. 19. 15:12
 12/19 anonim ***** válasza:
lássunk egy képet arról a túl izmos karról...
2011. aug. 19. 17:53
 13/19 oyeacch ***** válasza:
még egy ekkora debil barmot...
2011. aug. 19. 19:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó kommentelőnek eme intelligens választ...most miért kell már leszólni??nem tehetek fel ide egy nyomorult kérdést, anélkül hogy leszólnak? szerintem ez egy teljesen normális kérdés volt, de nem értem, miért kell le "debil barmoz-ni" egy lányt? szerintem nézz inkább magadba...és a normális válaszokat meg köszönöm, a napokban rakok fel képet, most sajnos technikai okok miatt ezt nem tudom megoldani. :/ és nem értem miért ilyen felháborító és szörnyen polgárpukkasztó még mindig ez a kérdés. Csak arra voltam kíváncsi hogy lehet-e ez ellen tenni valamit, úgy hogy egy szép nőies kart kapjak...aki nem tud értelmesen válaszolni, az kérem kíméljen.
2011. aug. 19. 19:35
 15/19 oyeacch ***** válasza:
mert aki izmot akar leadni, az nem normális, idióta, nem érdekel, hogy fiú, lány, Fluor... azt be kéne zárni valahova, hogy gondolkodjon egy kicsit. Ez olyan, mintha bemennél a bankba, és megkérdeznéd, hogy ugyan hogy tudnék egy kicsit szegényebb lenni, mert annyi k*rva sok pénzem van, hogy már nem tudom hova tenni, pedig a szaros seggemet is azzal törlöm már. érthető?
2011. aug. 19. 19:54
 16/19 TOMAtm ***** válasza:

nos látom nem nagyon konyitassz hozzá ezért:

kezdj aerob edzést,lehetőleg 3-4 napi kb 0 étkezéssel.az aerob edzés és az éhezés hatására a szervezet kortizolt termel ami az elsődleges izomromboló hormon.hétvégére állj vissza a rendes életvitelhez.

2011. aug. 19. 20:44
 17/19 welee ***** válasza:

hello....

izom csak egy féle kép tüntethető el.

koplalással, amit nem ajánlok...árt az egészségnek!

amíg így sportolsz addig biztos erősek lesznek a karjaid.

2011. aug. 22. 22:31
 18/19 A kérdező kommentje:
jah értem :/ hát köszi majd meggondolom még :/ nem akarom hogy az egészségem rovására menjen annyira, de azért nagyon szépen köszönöm a válaszod :)
2011. aug. 23. 16:32
 19/19 A kérdező kommentje:
No, majdnem egy év telt el...nyáron valahogy abszolút nincs étvágyam, és nem direkt, de fogytam egy pár kilót, s úgy tűnik a karom is vékonyabb lett.
2012. júl. 20. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!