Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen a "menetrend" egy...

Milyen a "menetrend" egy konditeremben? Még sosem voltam, és lenne pár kérdésem.

Figyelt kérdés

Eléggé szégyellős vagyok, azért szeretném ezeket tudni.

Milyenek az öltözők ilyen helyeken? Gondolom nincsenek egyéni fülkék, hanem egy helyen öltöznek az emberek (jó persze külön női, ffi).

És gondolom a többség zuhanyzik edzés után, de az hogy van megoldva? Az is közös, vagy "normális", tehát azért nem kell mások előtt zuhanyozni?

Biztos hülyének néztek, de légyszi, aki jártas ebben, az válaszoljon. Köszi!

2011. aug. 17. 21:37
 1/5 oyeacch ***** válasza:
egy nagy öltöző terem van, női meg férfi. zuhanyfülkék vennak. nem nézünk hülyének, de ne légy beszarva, oda is emberek járnak.
2011. aug. 17. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Sokan csak cipőt cserélnek és otthon tisztálkodnak.

Persze ha tömegközlekedsz,akkor zuhanyozni kell és mindenki üvöltve nevet majd a pélódon,esetleg a nagyobb darabok megfogdosnak,hogy elég kemény-e a farizmod és megmossák a hátad:D.

2011. aug. 17. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:

És a lényeg, mindig úgy zuhanyozz, hogy a seg_ged a fal felé mutasson. nehogy rád cuppanjon valaki.

És ha azt akarod, hogy szűz maradjon az ánuszod, NE HAJOLJ LE A SZAPPANÉRT!!!

2011. aug. 18. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi különös nincs, és ha te nem akarsz mert szégyellős vagy, akkor ne zuhanyozz. Van, hogy én sem zuhanyzok, nincs semmi para. /mondjuk én akkor nem szoktam, ha sietek, de ez más kérdés :D /
2011. aug. 18. 13:41
 5/5 oyeacch ***** válasza:
Nem kell a faszt mutogatni. Bemész a zuhanyfülkébe két alsógyatyával, az egyik rajtad, a másik a kezedben, + törülköző+tusfürdő.
2011. aug. 18. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!