Dag kérdése:
Danabol mellé jó ha van zöld tea?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy danabol kúrát, ma bementem a patikába és megmondtam a patikusnak hogy szedem a danabolt ezért kell valami jóféle zöld tea ami kipucolja a vesémet! Viszont ő azt mondta hogy: Életében nem halott még olyat hogy danabolhoz zöld teát kellene inni! Most akkor igyam vagy ne igyam?2011. aug. 17. 11:09
11/15 anonim válasza:
tudhatnátok már, hogy az ilyenek max 1 éve edzenek...fuu uram bocsáss meg esetleg kettő, és szarul néznek ki
12/15 anonim válasza:
amúgy a kérdezőnek annyit tudnék ajánlani, hogy a danabol mellé szedjen egy kis ciántablettát. a hatás garantált..
13/15 °:Amigo:° válasza:
Ez most ugye vicc? :-D
Egy patikusnak foggalma nincs a Danabolról, de másról sem nagyon.
Volt velük nekem is pár esetem, például nemrég steril 0,6% ecetsav oldatot szerettem volna s erőskdött, hogy mondjam el mire kell (fiatal csaj volt)
Mondtam neki, hogy IGF-1 injekcióhoz kell, de ha nincs steril, nem baj majd 0,22 -es Whatmann filteren átszűröm.
Láttam a szemén, hogy akkor ő inkább visszaadná a diplomáját.... :-))
Felesleges nekik bármit is mondani. Ki kell kérni ami kell, aztán viszlát....ha zöldteát akarsz venni, minek hozzá előadnod a Danabolos sületlenségedet?
Bárki vehet zöldteát.
14/15 anonim válasza:
remélem fake :) de sztem gyümölcsteát igyál, az finomabb. Ha szereted, rakhatsz bele cukrot is, a szénhidrát miatt, ha fekete teát iszol, tejet is tölthetsz hozzá ( fehérje miatt).
15/15 °:Amigo:° válasza:
Én remélem ez az utolsó is csak vicceskedik.... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!