Dag kérdése:
Danabol mellé jó ha van zöld tea?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy danabol kúrát, ma bementem a patikába és megmondtam a patikusnak hogy szedem a danabolt ezért kell valami jóféle zöld tea ami kipucolja a vesémet! Viszont ő azt mondta hogy: Életében nem halott még olyat hogy danabolhoz zöld teát kellene inni! Most akkor igyam vagy ne igyam?2011. aug. 17. 11:09
1/15 oyeacch válasza:
Bementél a patikába és azt mondtad, hogy danabolt szedsz. Akkor inkább bemehettél volna a rendőrségre, hogy épp most földeltél el 3 hullát.
2/15 A kérdező kommentje:
:D
Légyszi valami választ!
2011. aug. 17. 11:18
3/15 oyeacch válasza:
Anyád üzeni, hogy szedjél inkább virágot, ezt a szart meg addig hagyd abba amig lehet. Reménykedj, hogy még nem basztál el semmit. vagy legyél továbbra is akaratgyenge és szedj ilyen fost ahelyett, hogy dolgoznál.
üdv. koxos imibá
4/15 A kérdező kommentje:
Kösz emese!
2011. aug. 17. 11:30
5/15 Ráffájel válasza:
Nem tudom ilyenről még nem halottam. Én danabol mellé sült kismacskafost szoktam javasolni, ezért nem is értem az egészet :S
6/15 Diavolino44 válasza:
From Jezus
Es meg a kokszosok vannak felhaborodva, hogy iditanak nezik oket... pedig ennek nincs is alapja... Esku lefordultam a szekrol annyira rohogtem a kerdesen :D
7/15 FactorY válasza:
köszi, ettől egyből jobb kedvem lett:D
8/15 anonim válasza:
Ráffájel már bocs de a sült kismacskafos semmit nem ér.......... nem hallottál még az elefánttakonyról? kis tudatlan
10/15 anonim válasza:
amúgy csak kiváncsiságból, írnál pár szót magadról? mióta edzel, és méretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!