Diéta nélkül tényleg tök felesleges sportolni?
Figyelt kérdés
176 cm vagyok, 60kg, fiú, és minden nap futok 50 percet. Szeptembertől tervezek kondiba is menni, de tényleg tök felesleges ez az egész hogyha nem diétázok hozzá, vagy nem követek egy étrendet? Csak mert én utálom amikor így követni kell hogy húú most ebből ennyit eszek ebből csak ennyit szabad, meg számolgatni kell hogy ebbe mennyi a fehérje meg zsír meg mit tudom én... Mert ha ezt kell csinálni akkor inkább bele se kezdek. Amúgy a célom, hogy ilyen sportos testem legyen, nem akarok én kigyúrt lenni. Alapból egyébként nem eszek soha gyors kajákat meg ilyen nagyon zsíros dolgokat, meg vizet iszom csak, üdítőket nem, de a normál magyar kajákat eszem (már ha az zsírosnak számít...). Nem, nem szalonnát eszek kolbásszal reggelire :D, de azért főzelékek, levesek, pörköltek, sültek, stb... ezeket igen. Szóval vélemény?2011. aug. 16. 16:06
11/37 Ráffájel válasza:
Normális kaja és edzés mellet? Kb annyi idő alatt amennyit a kérdező kaja nélkül szánt volna rá.
13/37 Ráffájel válasza:
Úgy, hogy nem nagy szám ez a f4szgyúró. Ha rendesen odateszed magad nem vagy lusta utánanézni a dolgoknak 1,5 év alatt kinézhetsz így. Viszont nem egy a kérdezőhöz hasonló srácot láttam aki ugyan így leszarta a kajáját és két év alatt 5kg nőtt, azt is zsírba.
14/37 A kérdező kommentje:
Azt ne felejtsük említeni, hogy ehetsz grillezett csirkemellet salátával minden nap :D
2011. aug. 16. 18:43
15/37 Ráffájel válasza:
Nem feltétlen... annyi sokféle hús van, és annyira sokféleképp el lehet készíteni, hogy fel se tudnám sorolni. Nem csak csirkemell van, ez hülyeség. A köretről meg annyit, hogy abból mégtöbb lehetőséged van mint húsból. Igen szopás megcsinálni, hogy reggel minden gyerek hamburgert zabál te meg ételhordóval rohangálsz de valamit valamiért.
16/37 Ráffájel válasza:
Egyébként: [link] nem tudom kié az oldal vagy azt, hogy csinálja-e még de már csak itt ezen az egy helyen 1 évre előre van kaja recept.
17/37 A kérdező kommentje:
Amúgy az úgy nem jó hogyha csak egészségesebben kajálsz, teszem azt, csak teljes kiőrlésű cuccokat eszel, csak vizet iszol, meg eszed ezeket a sovány húsokat, meg az alacsony zsírtartalmú tejtermékeket, rizst, zöldségeket? Mármint ezt úgy értem, hogy muszáj méregetni mindig? Mert még a kajákat csak csak megoldom, de hogy méregetni, meg külön megenni ugyanabban az időpontban mindig csak a kimért mennyiséget...
2011. aug. 16. 21:11
18/37 anonim válasza:
ezt ennyire nem kell komolyan venni, hogy méregesd, edzeni, enni annyit kell, amennyit jól esik! ez csak egy sport, nem kell véresen komolyan venni
19/37 A kérdező kommentje:
Igazából én már jártam kondiba 3 hónapot még anno, de annyira nem szerettem, meg úgy nem vagyok a sportokkal kibékülve mert elég béna vagyok mindegyikben :D, ezért maradt a gyúrás mégis mert ennek legalább lehet látszata, és ha nem is érzem magam jobban tőle (mert egyébként állandóan szédültem), legalább látszik az eredmény, már ha ezek szerint megfelelően eszel. Ezért csinálnám főleg, mert egyébként én nem érzem abszolut jobban magam tőle...
2011. aug. 16. 21:22
20/37 anonim válasza:
hm, nem fontos annyira a kaja, mint ahogy beállítják, én 2 éve edzek 60 kilóról felmentem 90-re, aztán most leszálkásitottam 80-ra, és nézek úgy ki, mint az a búza akit linkeltél. 2év alatt, de az edzést véresen komolyan vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!