Van itt köztetek olyan aki még csak most kezte a futást?
Figyelt kérdés
Mennyit birtatok először? Miért futtok? Hány percből áll?
Mien bemelegítást illetve nyujtást csináltok?
2011. aug. 16. 15:41
1/3 De Puta Madre válasza:
Nem most kezdem, de most kezdem újra. Hogy javuljon az állóképességem, mert most kurv@szar. Változó, hogy meddig tart. Volt fél óra is, ha lassabban futottam , de volt már 6-8 perc is, rövidebb távon, kihajtva a belem.
2/3 Death-Warrior válasza:
Nem most kezdem, de nem is olyan régen. :) Személy szerint 2000 m mindig megvolt egyhuzamban. Ez átlagosan 10.45 alatt megvan. Minden lábra való bemelegítés, nyújtás jó, ezekből nem kell válogatni. Amit tudsz azt csináld! :)
Azt javaslom ha van rá lehetőséged, akkor ne betonon vagy salakon fuss, hanem erdei, egyenletlen terepen és állandó tempóval. Néhol lassíts-gyorsíts és köbe végezz fekvőtámaszokat. Mondjuk Pár száz méterenként. Nem kell sok... szerintem 15-20 bőven elég. :)
3/3 anonim válasza:
Szia. Én 10.-én kezdtem, azóta 1 napot pihentem.nem sok idő, de tekintve h milyen lusta vagyok akármit is mozogni, sztem jól haladok.Futópadozok mindennap, fél órával és 2km-rel kezdtem és ettől se följebb se lejjebb.de érzem h hamarosan megy a több is és próbálkozok a gyorsabb tempóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!