Hogy lehetnék ügyesebb a gimnasztikában, tesiben?
Nagyon béna vagyok tesiből, főleg az ilyen gimnasztikai, talajtorna részekben. A futás, labdás részek jól mennek, de pl. a gyűrűzés, talajtorna, kötélmászás egy tragédia. Annyira szeretnék ügyesebb lenni, de pl. a kötélmászást, kézen állást hogy tudnám itthon gyakorolni?
Sportolni 1-2 év kivételével mindig is jártam (most is), de nem ilyesfélékre.
Szerintetek hogyan lehetnék ügyesebb? Mit gyakoroljak itthon? Illetve egy ismerősöm ajánlotta ezt:
Szerintetek ez segítene valamit? Előre is köszönöm a válaszokat.
16/L
nem egy nagy tragédia, ha nem mennek ezek, elvégre csak a suliban kérik számon.
amúgy kézenállás, fejenállás meg ilyeneket lehet otthon is gyakorolni fal mellett.
Ez is jó lehet, de én inkább magát a táncot akartam ajánlani, nem az előkészítőjét.
Mondjuk ettől gyűrűn meg kötélen nem leszel ügyesebb, ahhoz inkább erősíteni kellene.
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
Igen, tudom hogy csak a suliban számít, de eléggé kínos hogy a tesi órától félek a legjobban.
Itthon sajnos nehéz ezeket gyakorolni, kicsi a lakásunk, nincsen olyan rész ahol ne rúgnék föl valamit. :S
2., van valami tipped az erősítéshez? A karizmom nem valami erős, mivel tudnám erősíteni? Fekvőtámasz?
Amiket mondtál (kötélmászás, gyűrű, kézenállás pl.), ezekhez főleg karizom szükséges, otthon is tudsz pl. súlyzózni, vagy karra erősíteni.
Emellett a kézenállást otthon, fal mellett kiválóan lehet gyakorolni, de (nálunk) ha utolsó órában van a tesi, ottmaradhatunk gyakorolni.Év elején kérdezd meg, hogy van-e ilyen lehetőség.
Köszönöm szépen, bocsánat hogy ilyen későn válaszolok, nem vettem észre hogy jött új válasz. :)
Sajnos ottmaradni nemigen lehet, mert du. különórák vannak ott. De a karizmomat majd próbálom erősíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!