Melyik táncot tanulnád szívesen hip-hop vagy valami latin táncot?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és eldöntöttem hogy belefogok valami táncba, és anyám utálja a hip-hop-ot, a zenéjét is, meg szerinte abban nincs semmi, és azt akarja hogy akkor inkább valami latin társastáncot tanuljak. De oda alig járnak velem egyidősek, vagy ha igen, akkor alig van tizenéves fiú aki ilyen táncra jár.2011. aug. 15. 13:02
1/3 anonim válasza:
HIP-HOP !!!!! mond meg az anyukádnak hogy te azt szeretnéd! én is járok hip-hopra és nagyon szeretem!!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hova jársz hip-hopra?:) Valami jó helyet keresek, ahol profi a tanár és a hangulat is jó.
2011. aug. 15. 14:14
3/3 *Glissade* válasza:
Üzend meg anyádnak, hogy menjen ő latin társastáncra:)
Neked jó lesz a HIP-HOP:)
Én is nagyon nagyon imádom, bár én úgy magában nem táncoltam egyiket sem!!!
Csak Fuzio-ként (más tánccal keverve a hip-hop, ill. a latin)
Nekem a hip-hop jobban tetszett mint a latin... de latin annyiból volt jó, hogy tüzes lett tőle a koregráfia.
Viszont a hip-hoppal keverve sokkal lazább volt a koreo és kevésbé kötött.
Szóval HIP-HOP:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!