Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek ezek még...

Lányok! Szerintetek ezek még nőiesek?

Figyelt kérdés

/www.girlswithmuscle.com/100227/ /www.girlswithmuscle.com/99809/

Én egy 26 éves srác vagyok, és megőrülök a sportos lányokért! Na nem a fiúsra gyúrt csajokért, hanem aki még nőies maradt! Te vagy ilyen izmoska?

2011. aug. 14. 19:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Normálisan linkeld be,mert nem működik a jobb gomb az egeremen,hogy rákeressek.
2011. aug. 14. 19:43
 3/17 anonim válasza:
74%
Ezek gusztustalanul néznek ki, már elnézést kérek, de ez hol nőies? Szerintem ez már nem az a kategória :/ Soha nem szeretnék így kinézni.
2011. aug. 14. 19:57
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
hát a linkeltek közül párnak melle sincs...de ha neked ez tetszik
2011. aug. 14. 19:59
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem még azok, bár én sem ilyen alakot szeretnék. Nem az izom mennyiségével van bajom, hanem azzal hogy ilyen vékonyak. Én valami ilyesmit terveztem el, 10 év múlva meglátjuk hogy mi lesz belőle: [link] :D
2011. aug. 14. 20:02
 6/17 A kérdező kommentje:

Okés lányok, köszi a válaszokat, akkor gondolom ezeket a típusú lányokat találjátok nőiesnek, de egyben izmosnak is, mint ez is!

http://www.youtube.com/watch?v=ZVyCt7IWwuw&feature=related

2011. aug. 14. 20:15
 7/17 anonim ***** válasza:

ez a csaj randa és nem is igazán izmos

semmi gond nem volt a linkeltjeiddel, de némelyiknek tényleg nem volt melle

http://www.youtube.com/watch?v=6NSiafL8Jkg&feature=related ennek meg műcickói vannak

[link] szerintem ez jól néz ki

meg ez is http://www.youtube.com/watch?v=R8eGHuRo93s&feature=related

2011. aug. 14. 20:19
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem mondom nem az izommal van bajom, hanem azzal hogy az izom mellett 1 g zsír sincs rajtuk. Én is szép formás izmos alakot szeretnék, de azért egy minimális, egészséges mennyiségű zsírral fölötte. Szóval épp csak hogy egy picit legyen mit fogni.

Viszont egy toldizsuzsi alak olyan tökéletes lenne nekem felnőttkoromra hogy áá :D persze ezért meg kell dolgozni.

2011. aug. 14. 20:24
 9/17 anonim ***** válasza:
Ezek sportosak és izmosak? Te nem a sportos lányokat szereted, hanem a csontsoványakat.
2011. aug. 14. 20:27
 10/17 A kérdező kommentje:
Egyetértek, föleg dilisnyuszival! Hány éves vagy?
2011. aug. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!