Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagy divat lett mostanában a...

Nagy divat lett mostanában a kicsi súllyal nagy ismétlés számmal dolgozni, többi lent!?

Figyelt kérdés

Régebb mindig azt mondták ,hogy nagy súllyal lehet izomtömeget fejleszteni a kicsivel inkább az erőt hozza ,persze tudom ,hogy a nagy része a kaján múlik de mégis most mindenhol ezt olvasom body.builderen is!

A másik dolog meg ,hogy ne legyenek egyformák az edzések ez miben áll?hogy egyszer nagy súlyokkal kevés ismétlés számmal s máskor meg fordítva?s ezt milyen időnként cserélgetni ,hogy az izomnak ne legyen monoton s azért ne fejlődjön.

Kicsit sok kérdés de nagyon megköszönném az értelmes válaszokat!

2011. aug. 14. 12:52
1 2 3
 21/22 oyeacch ***** válasza:
Ja, ez világos. Kezemet sose szoktam kiakasztani. Csak múltkor lementem 4 ismétlésre és másnap szépen durrant a tricepsz+váll.
2011. aug. 14. 23:10
 22/22 oyeacch ***** válasza:
Erőemelő nem vagyok, de diéta után ráállok az erő testépítés vonalra. Tehát 3 erőgyakorlatban lemenni 4ig, izolációsakban meg akár 20as ismétlések is.
2011. aug. 14. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!