Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők. Ez miért van?...

Testépítők. Ez miért van? (példakép)

Figyelt kérdés

Hogy lehet példakép egy amerikai profi testépítő akinek a szintjét soha az életben nem fogjuk elérni? Nem motiválna jobban egy reálisabb,könnyebben elérhető forma?

Gondolom nem akartok Cutlerek lenni,csak jók a videói meg minden...de mégis..kíváncsi vagyok. köszöm

2011. aug. 13. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
én azért választok tőlem sokkal izmosabb embert pédalképnek, hogy lássam mennyi különbség van köztünk. mellesleg soha nem elégszek meg azzal, ahogy épp kinézek. 2éve ilyen akartam lenni mint most mondjuk, és ahogy növök mindig feljebb kerül a mérce. ebből a sportból nem nagyon lehet kiszállni, és szerintem a versenyzők legtöbbje sem úgy kezdte, hogy én 130kg akarok lenni szárazon... csupán nem tudta abbahagyni
2011. aug. 13. 17:15
 2/10 anonim válasza:
Engem például nem a tényleges izomtömege motivál, hanem például az hogy mennyit dolgozik vele, a táplálkozásba mennyi energiát fektet, szóval ha ő képes rá, akk én is képes lehetek, jó persze nem fogok versenyt nyerni, meg kokszolni sem fogok, de látom azt hogy milyen komolyan is lehet ezt venni.
2011. aug. 13. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:
1. vagyok. még annyit fűznék hozzá, h ez nem egy sport, hanem már egy életstílus. (annak aki komolyan veszi) a testépítő 24 órában testépítő.
2011. aug. 13. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem ismerek senkit akinek a példaképe lenne.

Egyébként meg a videóiban is úgy néz ki,hogy egy magának való szűkszavú ipse.

Arnold,Flex,Ronnie,Rühl-nek sokkal jobbak a videói.

Bennük még ott van/volt a pumping iron érzés.

Érdekesség képen jó megnézni az ilyen tömegszörnyeket,de eszembe sem jutna bármelyikre példaként tekinteni.

2011. aug. 13. 17:20
 5/10 A kérdező kommentje:

Mindegy..csak mondtam valakit. :)

köszi a válaszokat.

2011. aug. 13. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
*ettől függetlenül a teljesítményük lenyűgöző
2011. aug. 13. 17:22
 7/10 oyeacch ***** válasza:
Szerintem olyan példaképet kell választani, már ha választasz, akinek a szintjét nagyon nehéz/lehetetlen még megközelíteni is. Választasz példaképnek fizikum alapján egy gyengébb valakit, és túlszárnyalod... Az se lehet rossz érzés. Egyébként szerintem hülyeség ez a példaképesdi. Nem ismerjük őket. Úgyhogy nekem nincsen példaképem, de sok versenyző van, akinek tetszik a fizikuma, az ahogy edz, stb...
2011. aug. 13. 18:49
 8/10 anonim válasza:
Ha nem teszed magasra a mércét sohasem fogsz túl sokat elérni az életbe.
2011. aug. 13. 18:53
 9/10 anonim válasza:

Nekem az apukám a példaképem:)

Amúgy igazuk van a kommentelőknek:

“Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” (Les Brown)

2011. aug. 13. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:

unalmatokban hallgassátok

[link]

2011. aug. 13. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!