A bekevert fehérjepor romlandó?
Hát ne haragudj, de ez hülyeség. A cica az egy elbaszott becézés, a macska kicsinyeit nem úgy hívják.
Nézzük csak a disznót, ott van a malac, amit még kicsinyítenek, hiszen amikor megszületik nem malacnak hívják, hanem kismalacnak.
Idézet:
A kismacska fejlődése alatt azt a folyamatot kell értenünk, amely a kisállat életének 6. hónapjától egészen a 18. hónapjáig tart. Ez a bizonyos folyamat négy fő szakaszból áll, amelyek mindegyike sajátos jellemzőkkel bír.
Forrás:
Ezt egy hozzáértő oldalról másoltam ki és nem az öreganyámtól hallottam. Szóval ennyit arról, hogy nincs olyan szó, hogy kismacska.
szóval cica :D
amúgy még a macskák is fo.snak a tejtől. (a nem kismacskák)
azért meg lehet inni, már nem is azért, de magas a biológiai értéke, csak hát híg..
de van benne galaktóz, és néhány szövetünk (szervünk?) ezt használja. meg termászetes Ca. meg D vitamin.
meg rövid szénláncú zsírsavak..
azért normál (egészséges) étrendben én bennehagynám a laktózmentes tejet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!