Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak személyi edzővel érhetem...

Csak személyi edzővel érhetem el az álomalakom?

Figyelt kérdés

Az a baj,hogy lány létemre szélesek a vállaim és csakis úszógumit hízok,ha többet eszek.A combjaim vékonyak,a fenekem lapos,igazi fiús alkatom van.Undorító.

A hasamat is le kellett fogyasztanom először,hogy az a gusztustalan hurka eltűnjön.De elkerülhetetlen volt,hogy minden honnan fogyjak.

Csak személyi edzővel tudok edzeni normálisan súlyzósan,hogy vastagodjanak a combjaim,popsim,de csak minimálisan hízzak hasra?

El vagyok keseredve.

20L

2011. aug. 6. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:

ha van rá pénzed vedd igénybe. legalább akkor valamelyest hozzáértő ember kontrollja alatt vagy. de nélküle is meg lehet csinálni. igaz ha én megtehetném, biztos elmennék pl a Kathi Bélához(azért írtam őt mert sűrűn vagyok Debrecenben)

legalább akkor pár hét alatt megtanul az ember szabályosan edzeni, külső, fizikai adottságok alapján(is) edzéstervet csinál neked, étrendet is, mindent...

2011. aug. 6. 20:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát jobb lenne nem erre költenem de utálok tükörbe nézni..

Annyi edzéstervet láttam meg étkezést is kivülről fújom,hús,szénhidrátként rizs blabla turmixok ez az amaz,de valahogy magamon olyan nehézkes megoldani.

2011. aug. 6. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézz ki egy szimpatikus személyi edzőt. Mondd el neki az igényeid, és hogy ehhez szeretnél személyre szabott edzéstervet magadnak. És hogy 3 alkalommal mennél hozzá, addig gyakoroljátok, mit hogyan kell. Ennyi alkalom nem is olyan vészes. Ha már profin megy, és nehezítenél mondjuk fél-1 év után, ismét megkéred, hogy csináljon újat, és gyakoroljátok. Nem kell ahhoz állandóan veled edzenie.
2011. aug. 6. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
igen. meg próbálj szerezni egy tapasztalt edzőtársat. úgy sokkal jobb lesz, és nem lesz "unalmas" az edzés. lesz húzóerőd.
2011. aug. 6. 21:39
 5/5 Takumi ***** válasza:
Nem kell személyi eddző, 1 kedvesebb srácot vagy lányt akin látszik, hogy már tudja hogyan kell eddzeni megkérsz, hogy mutasson pár gyakorlatot, esetleg segítsen végrehajtani. Szerintem senki nem fog elhajtani.
2011. aug. 6. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!