Csak személyi edzővel érhetem el az álomalakom?
Az a baj,hogy lány létemre szélesek a vállaim és csakis úszógumit hízok,ha többet eszek.A combjaim vékonyak,a fenekem lapos,igazi fiús alkatom van.Undorító.
A hasamat is le kellett fogyasztanom először,hogy az a gusztustalan hurka eltűnjön.De elkerülhetetlen volt,hogy minden honnan fogyjak.
Csak személyi edzővel tudok edzeni normálisan súlyzósan,hogy vastagodjanak a combjaim,popsim,de csak minimálisan hízzak hasra?
El vagyok keseredve.
20L
ha van rá pénzed vedd igénybe. legalább akkor valamelyest hozzáértő ember kontrollja alatt vagy. de nélküle is meg lehet csinálni. igaz ha én megtehetném, biztos elmennék pl a Kathi Bélához(azért írtam őt mert sűrűn vagyok Debrecenben)
legalább akkor pár hét alatt megtanul az ember szabályosan edzeni, külső, fizikai adottságok alapján(is) edzéstervet csinál neked, étrendet is, mindent...
Hát jobb lenne nem erre költenem de utálok tükörbe nézni..
Annyi edzéstervet láttam meg étkezést is kivülről fújom,hús,szénhidrátként rizs blabla turmixok ez az amaz,de valahogy magamon olyan nehézkes megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!