Ha egy 95 kilós férfi fekvőtámaszozik, akkor az hány kilónak felel meg fekvenyomásban?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy kb. hány kilóval történő szériázással egyenértékű (remélem érthető, jobban nem tudom megfogalmazni :D )2011. aug. 6. 18:40
11/18 anonim válasza:
Biztos rápakol a hátára annyit, hogy 125 kg legyen és úgy nyom egy fekvőt.
13/18 anonim válasza:
nem tudom, de a fent említett mérleges dolog szerintem logikus.
14/18 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy ez a 120 kilós dolog hogy jött ide, de mindegy is, szóval 66.5 kilóból le kell vonni 20 kg-ot, tehát 46.5 kg- al szériázok körülbelül.
2011. aug. 6. 20:52
15/18 Takumi válasza:
Ez baromság. Miért pont 20 kG? versenyrúddal tolod? :)
Ilyen hülye válaszokat nem kell komolyan venni. Akkor egy 100kg os soha az életében edzést nem végző ember 80 kg ot fog kinyomni? Esélytelen. Menj el 1 kondoterembe és próbáld ki.
16/18 anonim válasza:
"Úgy értem, hogy kb. hány kilóval történő szériázással egyenértékű?" a kérdés ez volt puncihadsereg nem az, hogy mennyivel tudna amúgy szériázni! Öcsém ne legyetek már ekkora sötétek! Attól, hogy ennyinek felel meg lehet tudna 100kgval szériázni de hol a f4szomba közelíti meg egy fekvő egy rendes fekvenyomást? Annyi eszetek van mint egy kib4szott csirkének!
17/18 Takumi válasza:
De olyan nincs, hogy 1 fekvőtámasz=x fekvenyomás ez f4szság már bocs.
18/18 anonim válasza:
hát az elég keményen nagy f@szság, de hiába okostojás itt azé csak okoskodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!