Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elkezdhetek 15 évesen a...

Elkezdhetek 15 évesen a thai-boxolni?

Figyelt kérdés
2-3 évig kick-boxoltam de nem vagyok elég laza a thai-boxnál baj?
2011. aug. 4. 16:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha tudtok írhattok box edzéseket is azt is megnézem.
2011. aug. 4. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hát ha kispest környéki vagy, akkor te budapesti vagy gondolom. Pesten van savate edzés (mivel az országban csak ott van sajnos). Ökölvívó edzés az szinte minden városban van, Pesten tuti, hogy rengeteg van és wing tsun és birkózás is.

A wing tsunt nem kell korán elkezdeni, bármikor el lehet kezdeni és viszonylag gyorsan tanulható.

Az aikido az amit nem árt korábban elkezdeni, mert ahhoz azért kell idő, hogy jól megtanuld úgy, hogy hatékonyan tudd használni. De mivel Te 15 éves vagy, nyugodtan elkezdheted, nem vagy elkésve sehonnan.

2011. aug. 4. 18:40
 13/15 Hailey13 válasza:

én meg aztmondom, wing chunt kezdj el.:D nagyon adja:D

ez egy kungfu irányzat, és ne úgy képzeld el hogy hadonásznak összevissza. igen, van formagyakorlat, de nálunk van box is, tudom hogy kell kitörni valaki lábát/karját/nyakát, tanultunk tompítást, késharc is van benne néha. elég intenzív, nagyon szeretem:) meg a kungfus csávók nagy arcok:D

2011. aug. 4. 18:51
 14/15 Hailey13 válasza:

ja igen, és van mindenféle rúgás: köríves, csapódó, toló, stb.

a magasabb szintekről ne is beszéljünk.:)

2011. aug. 4. 18:53
 15/15 anonim ***** válasza:
ökölvívás
2011. aug. 6. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!