Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni? Személyi...

Valaki tud segíteni? Személyi edző?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam vékony testalkatú, de ez most már nem mehet így tovább. Nem tudom, hogy kezdjek neki, edzőterembe pedig egyszerűen szégyellek elmenni.

Szeretnék lefogyni és megtartani is a súlyom, most már rájöttem ez sport nélkül nem megy.

Tud valaki segíteni, tanácsot adni? 22 éves vagyok 173 cm, jelenleg 100 kg.

2011. júl. 31. 17:15
 1/5 escrogar ***** válasza:
edzőterem. ha szégyellsz még oda is lemenni, akkor az utcára se menj ki.
2011. júl. 31. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
kezdj neki futással, biciklizéssel, vagy ilyenekkel.. este ne egyél, kb 7 után, ez rengeteget segítene, ismerőseim mondták akik fogyóznak , h ezt megvonták és már repültek is lefele a kilók, gondolkozz el súlyzós edzésen vagyis, konditermen, ott biztos segítenének!, írnak neked edzéstervet meg ilyenek...ja és semmi cukor csoki, édesség, se zsírban tocsogó ételek, remélem segítettem:)
2011. júl. 31. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia Interneten hogy szeretnél személyi edzőt
2011. júl. 31. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Személyi edző tud segíteni. keress magadnak egyet.
2011. júl. 31. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem személyi edző eléggé drága, miért szégyellsz elmenni edzőterembe ? Szerinted miért mennek oda ? Azért hogy edzenek vagy pedig, mindenki úgy született hogy 120 kg izom és csak mutogatják egymást maguknak ott -.-
2011. júl. 31. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!