Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Ez igaz lehet...

Testépítők! Ez igaz lehet vagy hazudik?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aztán itt a környéken ő az, aki úgymondd látszik, h komolyabban edzeget,saját állítása szerint, most hogy kockás a hasa 90 kiló és 45ös karja van.

Aztán nem is ez a lényeg, de az elmúlt pár hónapban elég sokat nőtt aztán sokan mondják, h biztosa kokszolt.

Ő meg azt mondja, h simán el lehet érni egy kreatin kúrval( de úgy, hogy előtte nem nagyon toltad vagy régen) meg fehérjedús kajával egy hónap alatt, hogy nagyot nőjj, ami meg is látszik.

Meg hogy már évek óta edz és hogy ismeri a testét, meg ha kokszolt volna nem 3 centit nő a karja, hanem többet is.

Jah meg amivel leginkább védekezik, hogy mondta, h láttam hogy kb. két hete is kotta részeg volt és még se vitte el a mentő.

Mert ha tolna valamit akkor vége lett volna annyi adag piától meg a tablettáktól.

Szal kinek van igaza?

2011. júl. 29. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
kreatin simán tolhat rajta hirtelen látványos adagot, de az nagyobbrészben le is fog menni. Ha ügyes, akkor nem feltétlen :)
2011. júl. 30. 00:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Abban nem kamuzott,hogy simán el lehet érni 90 kilót,45ös kart edzéssel és jó kajálással.

Amikor én is elkezdtem odafigyelni a kajálásra,pár hónap alatt drasztikus volt a változás.

Ha meg a koxra iszik semmi baja nem lesz,csak másnap szétszakad a feje.

2011. júl. 30. 00:26
 3/3 TOMAtm ***** válasza:

ha keményen kokszolt akkor 2-3 sörtől lett totál KO(a máj nem fogja fel annyira a méreganyagokat).

egy kreatinkúra akár 5-6 kiló VIZET is felhozhat 3-4 hét alatt.az izmok kitelnek,a dolog lényege a h a víz leginkább az izomzatba kerül nem pedig a zsírszövetbe,szóval még eres és kockás is lehet.

nekem annó 18 évesen az első kreatinkúrámnál annyi tömeg jött fel h a hónaljamnál megrepedt a bőr(olyan gyors növekedés h a test nem tudta követni)).ez azóta is látszik sajna.

2011. júl. 30. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!