Mi a véleményetek a zsugorfóliázott "csirkemellsonka" ról? valamennyire hasznos, vagy szemét szar?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 00:05
1/6 °:Amigo:° válasza:
Az egy hulladék!
Minek ennéd?
Drága is.
2/6 A kérdező kommentje:
ez van itthon:\ hidd el szivesen ennék rendes friss csirkemellfilét, de anyámék csak ezeket a szarokat veszik, és sajna nem én kezelem a pénzt:S
reménykedtem h ezis jó...de akkor ezek szerint nem
2011. júl. 29. 00:15
3/6 anonim válasza:
Hát ha tiszta sonka lenne.... Akkor még talán-talán néha... De ezek a felvágottak... áááá... Max a pufi rizshez az íze kedvéért ritkán
4/6 anonim válasza:
ja... egyszerűbb lenne, ha megtanítanád őket étkezni. Rendesen :)
5/6 °:Amigo:° válasza:
Szar ügy...
Told be ha nincs más, de csak nyers zöldségeket egyél mellé.
6/6 anonim válasza:
450ft/kg a pulykacombnak én is azt tolom amikor nincs pénzem.
Amúgy egy kis érdekesség, hová fajult a világ: a csirkemellsonka egy eléggé ellentétes szóhasználat, konkrétan sonka elméletileg felső comb vagy farrész... nem is létezhetne ilyen, hogy csirkemellsonka, kivéve ha a csirke a mellét a seggén hordaná. Sokkal célszerűbb lenne, sózott füstölt csirkemell szeletnek hívni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!