A Methandienone 10mg vagy Danabol szedésénél érdemes felmenni napi 4/szemig? Ha igen olyan 4-óránként bevehetek 1 szemet? Mert ha jól tudom a felezési ideje 3-óra kb.
napi 4/szem leginkább nem jelent semmit, a 4 db/nap már értlmes.
felezési idő ~3 óra --> beveszed, van benned 1 adag, 3 óra múlva fél adag, 4 óra múlva majdnem fél adag és beveszed az új adagot ~~> lesz benned majd másfél adag (vagyis legyek pontos 1 1/3 adag) és 4 óra múlva küldenéd be a következőt ez elég durván hangzik, hisz le sem bomlik egy adag szteroid a testedben, már küldöd a következőt?Azt vágod hogy hormon hatású szerrel, szteroiddal *mérgezed!* a tested?
már szedtem Methandienon-t piramisban napi 3-szemi mentem fel..akkor most is elég lenne a napi 3-om?
a fehérje + kaja rendben lesz megpróbálok minél kevesebb zsíros kaját bevinni hogy ne zsírosodjak be...
Én is szedtem és majd tavasszal megint akarok. Én napi 6 szemet nyomok és akkor már egy hét után rohadtul érzem a hatását. És a piramis nálam úgy néz ki, hogy:
1-2. nap 2 szem
3-4. nap 4 szem
5. naptól 6
Mellé meg májvédőt kell, bemész a patikába és kérsz, ha olyan az alkatod a patikus tudni fogja mi kell:)
1. nap 1 szem
2. nap 2 szem
3. nap 3 szem
4. nap 4 szem
5.naptól 4 szem a végéig! Reggel/délbe/délután/este
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!