Triatlon lesz nálunk és megkértek minket hogy legyünk segítök törcsi osztás meg ilyenek. mit kell még csinálni? Haza egyáltalán nem mehetünk?
És akkor déltől este 9-10ig ott dekkolunk?:D
az megoldható mivel a tesi tanárom kért meg minket és amúgyis aranyos:D
köszi a választ!:D
osztanak törcsit valamelyik versenyen?? :D
Hol lesz, Fadd?
Hát lesz úszás meg izzadnakxd szóval osztunk törcsit:D
Somogyban lesz hiába mondok várost túl kicsi nem nagyon ismerikxdxd
Nagyatad? :-D (Ironman OB?) Szerintem kiraly dolog, hogy mentek segiteni, nagyon jol esik a versenyzoknek, ha csinos lanykak osztjak a frissitot! (Tavaly meg sajat cheerleader csapatunk is volt a futasnal! :-D )
Mit kell meg csinalni.... hmm. Lehet, hogy uditot tolteni, dinnyet vagni, banant darabolni, szollocukrot osztani. Ami nagyon jol esik, ha biztatjatok a versenyzoket, az nagyon faja...
Ha a baratnoiddel szeretnel egyutt segiteni, akkor nyugodtan mond meg a szervezoknek, mert tobbnyire minden frissitohelyre tobb ember is kell, kiveve, ha kis versenyrol van szo. Meg azert nem art, ha van egy rutinnosabb kolega, aki irnayitja a tobbi szervezot.
Jo munkat, es koszi a versenyzok neveben!
aha Atád:D
Kösziiii:DD
Az nagyon szuper verseny, rengetegen vannak, fantasztikus a hangulat, nagyon sajnalom, hogy iden ki kell hagyjam...
Aztan biztassatok szegeny faradt versenyzoket, nagyon jol fog nekik esni! :-)
Hangulat már most megvan(:
Úgylesz! : D
Szia! Na, milyen volt? (regi csapatom a polythlon iden is irgalmatlan sok emberrel volt lenn.) Hol, mit segitettel?
(nem tudtam iden menni, mert vasarnap volt a San Francisco maraton, ahol helyt kellett alljak! :-D)
Szia!:D
Nagyon jóvolt igaz el is fáradtam. Cél elött nem sokkal a futóknak vizes szivacsot majd szőlőcukrot osztogattam:)
Nagyon sokan voltak az biztos:))
Remélem te i jólérezted azért magad :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!