Testépítők! Hol lehet olcsón, nagymennyiségben csirkemellfilét venni?
Pest megyében ha lehet, de ha webshop akkor mindegy.
Nagyker lenne a legjobb csak nem igazán találok :D
Csak megakadt rajta a szemem, mert többször is szóba került ez a számla dolog.
Bemész nagykerbe, viszed a céged papírjait (aláírási címpéldány, meghatalmazás, bélyegző stb..) és vásárolsz amit akarsz. (a legtöbb helyen azért van egy minimum mennyiség ill. tétel, pl. 1 rekesz -50 kg)
Ezután KAPSZ számlát, mivel neked ez költség -ha el tudod számolni.
Ha sikerül leboltolni a főnökkel, számla nélkül is odaadják olcsóbban, ők meg leírják a könyvelésükben, hogy megromlott az áru és kidobták :-))))
Így szokott ez menni qurvaországban....
én meg nem k*rválkodok...megrendelek 1100ért 30kilót+zöldségeket ha kell azt kész:D
Csak be kell szereznem egy második fagyasztót mert 30kiló csirke több mint gondoltam
Én is 1000-ért vettem étteremből, de olyan sz@rul volt lepucolva, hogy egy csomót le kellett nyesni belőle, meg sok időt is elcsesztem így vele, úgyhogy nem éri meg.
Megveszem a Tescoba minden másnap 3 kilót és még fagyasztó se kell :-)
Olyat énis vettem...Filé néven árulták de csontok voltak benne és nem kis darabok.Zsíros is volt(gondolom valami szeméttel etették őket).
Viszont amit ebből a cuccból hoznak amit linkeltem minőségre korrekt.Tacskóból csak sárga címkéset veszek.
Az előrecsomagolt családi témák a tescoban eléggé bizarrak...Volt olyan hogy több mint 1 kilós volt 1 mell.Mondanom sem kell hogy milyen kisebbségi érzésem volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!