Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők. Miért van az hogy...

Testépítők. Miért van az hogy ha kokszolok már az első héten érzek here-fájdalmat?

Figyelt kérdés

volt régebben egy kúrám Methandienon-t szedtem levezetés és útókúra megvolt..Zita-Clomid és Advanced Pct dupla dózisban..

most megint elkezdtem egy kúrát Methandienon-al(La Pharma megbízható forrásból) 1-hete szedem és már érzek here fájdalmat már elkezdene zsugorodni? nem korai ez 1-hét után? kúra mellé persze fullos kaja,vitaminok,tápkiegek megvannak! és az utókúrára is a minden...

köszönöm a normális válaszokat!

2011. júl. 27. 10:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen megprobálom a Provit és ha nem jön be levezetem és megy a Clomid...köszi mégegyszer!!!
2011. júl. 27. 17:17
 12/17 A kérdező kommentje:
azon kívül hogy zavar más gond nincs..ha csak ennyi a gond szerinted érdemes folytatni a kúrát??
2011. júl. 27. 17:19
 13/17 anonim ***** válasza:
érdemes hát, remélem a leszakad a tököd
2011. júl. 27. 21:38
 14/17 A kérdező kommentje:

látom a moderátorok törölték a kommentemet..és HAXOR!!-ét is..

várom a privit és találkozhatunk..te kis f@szopó ge.ci nyomorék..egy kib@szott normális választ nem tudsz kipréselni azon a bu.zeráns televert kis pofádon...

2011. júl. 28. 09:03
 15/17 anonim ***** válasza:
az a komoly, hogy itt, egy ilyen általános fórumon teszitek fel ezeket a kérdéseket...nehogy már a bodybuilder.hu-n, ahol talán több a hozzáértö----neeeeeee
2011. júl. 28. 09:23
 16/17 anonim ***** válasza:

body.builderen nem foglalkoznak nyamvadt koxos senkikkel :))

itt is csak ilyen "nagy" hozzáértők.

2011. júl. 28. 14:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Talán a szteroidok miatt vagy ilyen ideges cérna barátom? :D
2011. júl. 28. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!