Testépítők. A Boldenont-felírhatja állatorvos? és ha igen patikában ki lehet váltani?
Figyelt kérdés
sokan használják a környezetemben és azt mondták hogy állatorvos felírhatja receptre..erről mi a véleményetek??
köszi a válaszokat!!
2011. júl. 25. 15:37
1/3 clint válasza:
Hát nem tudom... Egy megfelelő mennyiséget ha doki felír sztem ellenőrzik, orvosi célra nem hinném, hogy egy szteroid kúrára elegendő mennyiséget ír fel a doki :D
2/3 A kérdező kommentje:
értem..Clint: itthol melyik az amit felírhat(amelyik állatorvosok-nak "elérhető"? Boldenon,Ganabol,Ultragan??
köszi a választ előre is!!
2011. júl. 25. 18:34
3/3 Scrappy111 válasza:
erősen kétlem, még ha fel is írja akkor ő fogja beadni az állatkának szerintem nem bízzák rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!