Animal pak, Jumbo pak vagy Monster pak?
menj már te debilk@csög a fa@szba! köszi mindenkinek...
multi pro p.csa,normális pak kell,amibe van extra is.
természetesen már megszoktam hogy p.cs vagy,és azt se tudod hogy az animal nem scitec...hány féle koxot ismersz? :)
lehet hogy jobban értek hozzá mint te! tudom hogy az animal nem scitec, de a jumbo, monster, multi pro az. az animallal semmi bajom nincs, kicsit drága de jó cucc.
én meg már továbbfejlődtem a danabol szintről, mostmár sustanont használok!
azt kétlem hogy jobban értenél,de ha úgy van az se baj!
akkor szerinted az animal.
mi a g.ciér nem tudod egyből ezt írni. köszi!
csak vitamint használok tőlük. Te csak ne háborodj fel mikor mindenhol a kox mániáddal szembesülünk! :)
én se szeretem már a szájteket de vitaminban nem nagyon lehet lekörözni. proteint,NO-fokozót,kreatint,vitargót,tribulust már rég' nem ott veszek..
de ha láttátok a shop.builder videót az azért elég durva,
napi 150!!! csomag megy ki,ebből 90%szájtek...asszem ez az ország (testépítés)már meg van pecsételve. nem lehet labdába rúgni mellette ilyen szintű reklám és bunny igéző szavai mellett.
én bodybuildingbolt.hu ról vásárolok.
de f@sz se magyaráz neked...mi elvileg utáljuk egymást mint a sz@rt. menj a p1csába...k.csög! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!