Alsó hasizmot milyen gyakorlattal lehet fejleszteni?
érthetőbben nem tudtok fogalmazni?:D
Egyenes háttal leülsz a földre, a kezedet magad mellé, vagy enyhén a posid alá csúsztatva helyezkedsz el.
Felemeled behajlítva mind a két lábad, és elkezdesz "biciklizni". Aztán kinyújtod az egyik lábad(de közben a másik behajlítva marad fenn) és 10 v 20szor fel-le emeled, majd másik. Aztán megint bicikli, és így tovább..
nekem bevált.:)
Ez a lightosabb változat.
Szültem két gyereket, utána hasam olyan volt mint amikor hat hónapos terhes voltam.
Napi egy órát edzek, egyik nap stepp, másik nap hullahopp (a hullahopp csodákra képes), viszont minden nap csinálok 100 lábemelést és száz felülést, és hopp nincs hasam.
Tv-be volt hogy ha minden nap csinálod a lábemelést és felülést akkor 3 hónap alatt látni eredményt (ez kb 8 perc az életedből). Nekem 1 hónap alatt volt. Csináld, megéri! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!