Mennyi edzési idő után érdemes a kreatint szedni? Mennyire maradandó a kreatin hatása, ha például abbahagyom a szedését és csak edzek tovább kreatin nélkül akkor megmarad a felszedett izom? Vagy csak egy része?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 22:50
11/17 dirtboy válasza:
semmi gond nem lesz belőle igyál nyugodtan néha alkoholos italokat persze mértékkel, én személy szerint nem iszok de ihatnék néha csak egyszerűen nem kívánom
12/17 A kérdező kommentje:
Rendben egyébként azért szeretnék berúgni,hogy jó kedvem legyen de persze nem a sárga földig innám magam.Akkor ha kicsit berúgok mondjuk havonta egyszer kétszer az nem gond.
2011. júl. 19. 15:06
13/17 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy annyira szeretnék csak berúgni,hogy jó kedvem legyen.
2011. júl. 19. 15:08
14/17 dirtboy válasza:
persze szerintem abszolút nem gond hiszen nem készülsz gondolom versenyre mostanság meg gondolom a közeljövőben sem.az alkohol az ugyan katabolikus hatású de nem kell ezt annyira komolyan venni. ha alkalom van igyál nyugodtan
15/17 A kérdező kommentje:
Nem semmi verseny csak a magam kedvéért gyúrok.Igaz hiába csak hobbi de rendesen edzem és hát ugye szedem most a volumass 35 professionalt.És hát izmosodni is akarok ezért is kérdeztem,hogy hébe hóba lehet e inni,meg a kreatin dolgokat is ezért kérdeztem.Szeretnék kicsit izmos lenni de semmi versenyzés meg teljes életmódváltás ami egy ilyen sporthoz kell.De azért odafigyelek.Éppen ezért semmi szteroid nem jöhet szóba nálam.Csak a táplálék kiegészítők.Célom persze van ami egy 45-ös karban merül ki. és persze ahhoz tartozó mell és vállizom.Ezt azért szerintem el tudom érni a táplálék kiegészítőkkel rendes evéssel meg mellette egy kis ivászat is belefér.
2011. júl. 19. 15:30
16/17 dirtboy válasza:
akkor olyan vagy mint én mert én is csak hobbiként edzek de komolyan nem csak gyúrogatok nem is szeretem ezt a kifejezést, gyúrogatni a a 15 éves gyerekek szoktak ami kb. bicepszezésben merül ki. Nekem nincs ilyen célom hogy 45 cm kar én nem határolom be, úgy vagyok vele hogy ameddig tudom csinálom mindegy hogy mekkora vagyok,verseny nálam sem szerepel tervben sem,az nem az én világom. Különben én is 3 éve csinálom. sok sikert a továbbiakban
17/17 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm én amúgy ilyen típus vagyok szeretek célokat kitűzni magam elé.Egyébként igaz nem csak úgy gyúrogatok mert nem csak bicepszezésben merül ki az edzésem.
2011. júl. 19. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!