Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A pankráció az jó önvédelem?

A pankráció az jó önvédelem?

Figyelt kérdés
Tegyük fel az utcán vagy és rád támadnak.És te meg le pankrátorozod xD.Ha igen akkor honnan lehet tanulni interneten?
2011. júl. 17. 20:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

17:41-es: Nálad mindig ott egy katana? Remélem egyszer ezért jól megb.sz egy rendőr. Még egy kötekedő cigánygyereknek sem kívánom, hogy keresztülszúrják egy karddal.

Amúgy pedig az aikido vs ninjutsu versenyeztetése vicces. Ha lehet választani, ez a két leglassabban tanulható harcművészet. Több év kell bármelyikhez, hogy használni tudd. Nem egy aikidós gyerek jött már le nagy pofával edzésre. A kezdeti nagy arcból később kékeslila lett.

Persze én még nem gondoltam rá, hogy egyes wannabe nindzsák katanával járkálnak Pest utcáin. :D

2011. júl. 18. 21:57
 22/22 anonim válasza:
100%

Engedélyem van a kardra, így nem szólhat le. Különben a hatályos törvények értelmében mivel szállító tokban tartom, így nálam lehet. A másik bokken (fakard) is szokott nálam lenni tehát, nem feltétlenül használnám a kardom a kardot. Persze én sem vagyok egy szamuráj, és börtönbe sem akarok kerülni. :) Ezenfelül azért van mindig nálam mert szinte mindennap járok a dojoba edzeni.

Ha 6 késes cigány megtámadna, nem igazán futnék el. Több éve gyakorlom a több ellenféllel történő harcot. Volt már rá példa hogy éjjel meg akartak állítani, de nem jött össze nekik a dolog. Megsúgom nem vagyok a harc híve, szeretem a békét, és sosem kezdeményezek harcot.

Az Aikido tényleg hatásos, bár ha nem tudod alkalmazni semmire nem mész vele.

2011. júl. 18. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!