A pankráció az jó önvédelem?
Figyelt kérdés
Tegyük fel az utcán vagy és rád támadnak.És te meg le pankrátorozod xD.Ha igen akkor honnan lehet tanulni interneten?2011. júl. 17. 20:02
11/22 anonim válasza:
De persze vannak durvább maró anyagok is, pl tömény akkumlátorsav..
Egészen kis mennyiség is elég belőle az arcba..
Én iylen önvédelmek helyett már régóta ezeken gondolkodok, mert az önvédelemmel semmire sem mész ha valaki előránt egy kést, vagy akár 2-3 ember indul meg feléd késsel és kardokkal.
12/22 anonim válasza:
Utolsó ráérzett a lényegre! :D Manapság sajnos simán megkéselnek, vagy bandában jönnek egymagad ellen..
13/22 anonim válasza:
a savaddal sem mész semmire, lehet, hogy szétég az arca, de reflexből még pont beléd tudja vágni a kést, vagy ha nem ő, akkor a haverja. nem mondom, hogy nem érdemlik meg az átlagos utcai támadók ezt, de ha mondjuk egy sima buliban részegen félreértés miatt valakinek leégeted az arcát, akkor te fogsz a börtönben rohadni, teljesen jogosan. Ezek nem alternatívák.
14/22 anonim válasza:
ma 21:13
Igen valószínüleg reflexből nem a szeméhez fog kapni egyből.
Olyan is csak a filmekben van, hogy ha valakit meglőnek, még terminátor módjára elkezd tárat cserélni és célbavenni az ellenfelet.
15/22 anonim válasza:
ma 21:13
Mellesleg előbb vállalom be a börtönt mint a hullaházat, vagy az intenzív osztályt, vagy az életre szóló lenyomorodást..
16/22 anonim válasza:
öröm olvasni a sok hozzáértőt... :D
17/22 A kérdező kommentje:
Én ezt az úgynevezett Real Aikido önvédelmet nézegetem már régóta.
2011. júl. 18. 07:00
18/22 anonim válasza:
Az aikido tényleg hatásos. Bár a Ninjutsu hatékonyabb, az arra tanít meg hogy öld meg/ártalmatlanítsd az ellenfeled, bárhol, bármikor, bármilyen helyzetben. Megtanít mindig résen lenni. De ezt csak egy mestertől tudom, én nem űzöm a sportot. :) Nálam a Kendo és az Iaido jobban dukál. Hülye lenne engem megtámadni amikor szinte mindig ott figyel nálam egy katana, és még használni is tudom. :)
19/22 anonim válasza:
El kell szaladni akkor senkinek sem esik baja. Kivéve ha utolérnek :DDD
20/22 anonim válasza:
A krav maga sem rossz, mondjuk ha az emberre rátámad 6 nagydarab késes roma akkor a legjobb ötlet elfutni, hacsak nem vagy Chuck Norris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!