Hogy tüntethetném el a bordáimat?
Nem egészen a sport kategóriába tartozik, mivel - és ez a problémám - a részen ahol egy kicsit kilátszik nincs milyen izomra gyúrni hogy eltakarja.
Nem vagyok csontváz, nem az egész látszik ki, csak a hónaljam alatt oldalt 2 bordának egy rövid szakasza. Egyébként edzett, izmosnak mondható vagyok.
Kérdésem hogy hogyan tudnék oda hízni, hogy eltűnjön?
nem, biztosan nem nézel ki éhezőnek AZÉRT mert a hónod alatt néhány borda kilátszik HA amúgy jóltáplált alkatod van.
egyébként szike és csontfűrész.
Nem foglakozol te egy kicsit sokat a külsőddel? AZt nagyon nehéz lesz eltüntetni, majd ha kicsit hízol akkor eltűnik. Gondolom vékony a bőröd, ezért látszik. DE ha nagyon zavar, akkor gyúrj lepkére (széles hátizom (latissimus dorsi)). Az tudja eltakarni.
De amúgy nem gáz.
nem tudom. nekem FB-on írt pár napja. látszott hogy nem nagyon jön most be neki a fórum, túl sok az idióta..
de majd csak jön. "izomállat86" vagy "koxmixer86" :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!