Miért jobb a szilárd fehérje (pl csirke), mint mondjuk egy shake? (Tudom, hogy jobb, a hangsúly a miérten van)
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 15:01
1/5 anonim válasza:
mert az ember évezredek óta azt eszik, ahhoz alkalmazkodott és nem a folyékony kajához.
amúgy egy húsban nem csak fehérje van, hanem zsírok, vitaminok stb.stb.
amúgy meg nem jobb, csak más.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszod! ;)
2011. júl. 15. 19:02
3/5 °:Amigo:° válasza:
Mert a gyomrod emésztésre van tervezve, nem előemésztett műkajára. Étkezéskor emésztőenzimek termelődnek, amik várják a kaját...ha kaja helyett egy könnyen felszívódő lötty jön, akkor nem marad dolguk és esetleg ehez hozzászokik a szervezet és úgy gondolja, "lóf@szt fogok én emészteni neked, amikor az olyan energiaigényes"
Nem jó ha becsapod a szervezetedet és leszoktatod a természetes élettani folyamatokról.
a gyomornak emésztendő tápanyagokra van szüksége.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm. ;)
2011. júl. 16. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!