A fehérjepornak milyen az állaga, mikor bekevered vízzel?
Figyelt kérdés
Van itthon vmi áfonyás fogyis por tejsavófehérjével,de annak 4 evőkanál/2dl-nek nagyon "vizes" az íze...tehát áfonyaízű víz...nem olyan krémes mint pl a tej...a fehérjepor is ilyen? vagy az inkább tejállagú,krémesebb? fontos lenne,mert fehérjét készülök venni,de az ilyen állagú dolgoktól hányok...segítenétek?
(nem,az nem opció, h tejjel keverem be)
2011. júl. 15. 14:20
1/5 anonim válasza:
Hát pedig tej ízt csak tejjel lehet elérni.
2/5 anonim válasza:
Vegyél syntha6-ot vagy myofusion-t, ha ezektől hánysz, akkor inkább hagyd.
3/5 A kérdező kommentje:
kmd
nem az íz a lényeg,hanem az állag...
2011. júl. 15. 22:28
5/5 A kérdező kommentje:
"kmd válasza:
Hát pedig tej ízt csak tejjel lehet elérni."
2011. júl. 16. 09:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!