Van olyan sport amit egy lány a netről eltud sajátítani azaz nem kell eljárni sehová, nem vízi hanem szárazföldi, nem kell hozzá nagyon nyúlékonyság és nem önvédelmi?
akrobatika,fitness,tánc,röpi,kézilabda,kosárlabda,foci kizárva.
az értelmes és jó válaszokat előre is köszönöm.
kézenállva karhajlítás.
áááhh olyan kérdés, hogy nem csak válaszolni, belekötni sem tudok rendesen. gratulálok!
de talán mégis: nincs.
netről "tanulni" tényleg legfeljebb a sakkot lehet. esetleg a foci szabályait is megtanulhatod.
önvédelem nem sport. viszont küzdősportot is tanulhatsz netről. mármint a szabályokat. az sem önvédelmi.
Csoportszexet próbáltad már?
Állítólag jól átmozgat és még élveznéd is.
Ha szeretnéd gyakorolni, írj!
:-)
már értem miért Te vagy a szakértő! :D
hogy ez eddig egyikőnk eszébe sem jutott..
00:01-es eleve azért tettem fel ezt a kérdést mert hogy a mindennapos atlétika és minden másnapos vízilabda edzés mellett szeretnék még valamit csinálni. És biztosan igazad lehet hogy egyáltalán nem vagyok izmos. Konkrétan 6 kockám van és még kicsit sovány is vagyok. És a többieknek meg azt mondom hogy azért nem akarok eljárni edzésre mert így is alig vagyok itthon főleg így nyáron mikor az atlétikám minden nap 16:00-19:30-ig tart a vízilabda pedig minden második nap 13:00-15:45-ig.
Köszönöm szépen.
csinálj közben 5 karhajlítást.
ha edzel (vagy sportolsz) akkor tudod, hogy otthon nem nagyon lehet sportolni. edzeni már igen, de a legkeményebb ezdésekhez kell valaki aki késsel vagy puszta ököllel hadonászik feléd, anélkük nincs is elég motiváció :D
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!