Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan sport amit egy lány...

Van olyan sport amit egy lány a netről eltud sajátítani azaz nem kell eljárni sehová, nem vízi hanem szárazföldi, nem kell hozzá nagyon nyúlékonyság és nem önvédelmi?

Figyelt kérdés

akrobatika,fitness,tánc,röpi,kézilabda,kosárlabda,foci kizárva.

az értelmes és jó válaszokat előre is köszönöm.

2011. júl. 13. 11:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

kézenállva karhajlítás.

áááhh olyan kérdés, hogy nem csak válaszolni, belekötni sem tudok rendesen. gratulálok!

de talán mégis: nincs.

netről "tanulni" tényleg legfeljebb a sakkot lehet. esetleg a foci szabályait is megtanulhatod.

önvédelem nem sport. viszont küzdősportot is tanulhatsz netről. mármint a szabályokat. az sem önvédelmi.

2011. júl. 16. 22:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de itt nem a válaszolók a hülyék. Kimozdítani a segged nem akarod otthonról, amit meg otthon is lehetne, azt meg nem csinálod. Akaratgyenge, átlagosan szánalmas tinilány vagy. Sértődj meg nyugodtan, de szeretnél jó alakot, meg valami izmot, de áldozatra nem vagy képes. El vagy kényeztetve, lány!
2011. júl. 17. 00:01
 13/18 °:Amigo:° ***** válasza:
100%

Csoportszexet próbáltad már?

Állítólag jól átmozgat és még élveznéd is.

Ha szeretnéd gyakorolni, írj!

:-)

2011. júl. 17. 12:56
 14/18 anonim ***** válasza:

már értem miért Te vagy a szakértő! :D

hogy ez eddig egyikőnk eszébe sem jutott..

2011. júl. 17. 12:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Kama sutra.
2011. júl. 17. 14:10
 16/18 A kérdező kommentje:

00:01-es eleve azért tettem fel ezt a kérdést mert hogy a mindennapos atlétika és minden másnapos vízilabda edzés mellett szeretnék még valamit csinálni. És biztosan igazad lehet hogy egyáltalán nem vagyok izmos. Konkrétan 6 kockám van és még kicsit sovány is vagyok. És a többieknek meg azt mondom hogy azért nem akarok eljárni edzésre mert így is alig vagyok itthon főleg így nyáron mikor az atlétikám minden nap 16:00-19:30-ig tart a vízilabda pedig minden második nap 13:00-15:45-ig.

Köszönöm szépen.

2011. júl. 18. 09:52
 17/18 A kérdező kommentje:
A kézenállást pedig azért írtam le mert ahhoz értek a legjobban. Nem sok 13 éves lány tud 15 percig kézen állni.
2011. júl. 18. 09:54
 18/18 anonim ***** válasza:

csinálj közben 5 karhajlítást.

ha edzel (vagy sportolsz) akkor tudod, hogy otthon nem nagyon lehet sportolni. edzeni már igen, de a legkeményebb ezdésekhez kell valaki aki késsel vagy puszta ököllel hadonászik feléd, anélkük nincs is elég motiváció :D

sok sikert!

2011. júl. 18. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!