Kisebbségi komplexusban szenved, aki durván kigyúrja magát?
Általában, akik kétajtós szekrénnyé gyúrják "csak úgy hobbiból" , el vannak szállva maguktól, erre feszítenek reggeltől-estig. Viszont agyilag nincsenek a topon, és kinézetre is nagyon szerencsétlenek. Nőkből is csak a hozzájuk hasonló libák jutnak.
Szóval lehet mondani, hogy az ilyeneknek kisebbségi komplexusuk van, és így kompenzálják agyi/fizikai hibájukat.
( Ez nem vonatkozik arra, aki nagyon sovány és egy /kis/ erőt szeretne gyűjteni. )
Nem szabad általánosítani,ennek annyi alapja van mint a szőke nős vicceknek,vagy annak hogy minden széplány lotyó és buta.
Neked lehet hogy rossz tapasztalataid vannak,de élből annyit hozzátennék hogy akinek van havi 100.000(vagy több)ft-ja arra hogy 2 ajtós szekrény legyen az nem lehet olyan hülye,esetleg azok szemében akik minimálbérért robotolnak és fikázzák az izmos embereket a saját tehetetlenségük miatt. Én is kihúzom magam,hagy lássák amiért 6 éve keményen dolgozom. Általában megnéznek a lányok ami nem érdekel mert feleségem van és 8 általánossal vállalkozást vezetek ahol emberekkel foglalkozom és azért nem árt néha beszélnem úgy,hogy azt egy átlagos diplomás nem nagyon tudná feldolgozni agyilag.
Még egy gondolat:
Sokaknak akkor lesznek komplexusaik ha kigyúrják magukat ugyanis egy kövér nő elfogadottabb haspólóban meg miniszoknyában,mint egy keményen edző srác atlétában.
Utóbbi egyből megkapja:itt feszít az izomagyú,előbbi meg jajj de jól nézel ki,nem is vagy kövér milyen jó hogy felvállalod meg így érzed jól magad...stb.
Ezt érdemes meghallgatni:
Proteinpor, Saluton!
Igyál dihidrogén-monoxidot ;)
Nekem sincs diplomám :D
Proteinpor, megkérdezhetem, hogy milyen vállalkozást vezetsz?
bocs az offért :D
Proteinpor!
Vannak még ilyen hanganyagaid?
bocs, hogy ide írtam :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!