Számodra mi lenne a tökéletes tápkieg stack anyagi keret nélkül?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 16:20
31/71 A kérdező kommentje:
hú ez is odab@sz! :)
jaja paraszt vegyél vissza power prot-re meg daily one-ra! :)
Én egy weider stack-et álmodtam meg de lassan bezárják úgyhogy kár leírni.
Mi a különbség a myofusion és a myofusion hydro között? Csak átfutottam de nem láttam összetételben eltérést.
2011. júl. 9. 19:07
32/71 anonim válasza:
Raktak bele hidrolizátumot, szerintem olyan 0,5-1 g között lehet, így rá lehet írni, hogy van benne és már hidro :D
33/71 anonim válasza:
:D Neked úgyis a weider meg a lópici gáspár a kedvenced... Bár én is kezdek megfertőződni a lópicitől...
34/71 A kérdező kommentje:
Én 20adika körül úgy berendelek hogy öröm lesz nézni. :)
Shopbuilder-ről:ca-mg,c1000,daily one
Bodybuildingbolt-ról meg:nutrex vitrix,valami protein(még nem döntöttem),olymp carbo-nox(lehet hogy aminostar vitargo+creatine lesz :)),glutamin,bcaa...ááááá
2011. júl. 9. 19:19
35/71 A kérdező kommentje:
k@csög gaspari engem is csábít,de ha összemegy tőle a bal herém az se baj,legalább perelek és bebizonyítom hogy a gazsiék gonoszak...
2011. júl. 9. 19:20
36/71 anonim válasza:
Nutritech gyártóról van valami infotok?
37/71 A kérdező kommentje:
Haverom 30%-al olcsóbban jut hozzá,ezért csak ezt használja és tökéletes. Nem volt még rá panasz.
2011. júl. 9. 19:31
38/71 anonim válasza:
Akkor lehet bevállalok majd belőle próbaképp.
39/71 A kérdező kommentje:
proteint?
2011. júl. 9. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!