Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik futballcsapatnak...

Melyik futballcsapatnak szurkolsz? És miért?

Figyelt kérdés
Remélem nem a külföldi csapatoknak szurkolsz!
2011. júl. 8. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a legutóbbi fradi-újpest meccset meg akartam nézni, mert harsogták hogy mekkora rangadó stb. elkezdtem nézni, 10 perc alatt 3 egybefüggő passz nem volt kb! de ha valakinek ez a foci akkor nézze nyugodtan, én nem akarok senkit lebeszélni róla. azt viszont elhiszem hogy van filingje, jó a hangulat a stadionban stb, de ha jó hangulatot akarok, akkor elmegyek kocsmázni...
2011. júl. 9. 07:30
 12/15 A kérdező kommentje:

Úgy látom trendi szidni a magyar focit...(((Minden adón a legnagyobb nézettséget még mindig a magyar meccsek produkálják, ennyit arról amit írtok...

Én úgy látom vannak nagyon gyenge mérkőzések minden országban, a német például nézhetetlen, mégis telt ház van ott és mindenki jól érzi magát..Láttam már holt gyenge Milán vagy Manchester mérkőzést is, szóval nem kellene általánosítani. Például a ZTE-Fradi 3:3 vagy MTK -Újpest 4:5 kifejezetten jó meccs volt nemrégiben, szép gólokkal..

De, a Debrecen is megvert pár bajnokcsapatot nemrégiben, inkább erről dumáljatok ,mint a negatív dolgokról...És újra vannak sztárjaink végre:Dzsudzsák,Rudolf ,Koman stb.

2011. júl. 9. 09:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Csak az a különbség, hogy egy Premier league-ben ha van is gyenge meccs, még mindig a tüdejüket is kiköpik a játékosok, és a 95. percben 0-2-nél is futnak a labda után, olyan megoldásokat produkálva, hogy csodálatos. Én alapvetően nem vagyok magyar foci ellenes, de ami sz*r, az sz*r. És hát persze hogy azt nézik legtöbben, ha valamelyik királyi TV-n adják őket, mert a többi műsor nézhetetlen. De ha a sport1/2-n adják, akkor kizárt, hogy ezt néznék a legtöbben.

Mellékesen az általad írt játékosok közül egy sem játszik itthon. És nem futball válogatott volt a kérdés, hanem klubcsapat.

2011. júl. 9. 09:35
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem mondtam ,hogy nincs rossz, "szar" magyar mérkőzés én azt mondtam ,hogy van jó magyar meccs is és azt, hogy ez külföldön is így van, ott is vannak hulla gyenge mérkőzések. Nem hinném ,hogy a magyar meccsen nem hajtanának(szerintem fejlődik újra a magyar foci!)a játékosok, általában inkább a szakmai munka gyenge, ők azt és annyit teljesítenek amit megkövetelnek tőlük az edzők.Nincs egy nemzetközileg elismert futball szakemberünk sem, aki meg van 2009-ben a skót bajnokság legjobb edzőjének választották pl. László Csabát, azt senki nem hívja..(((Na ez inkább a bibi ,ha már keressük...

De én akkor is 100 magyar meccset nézek mint külföldit, hiszen néha kicsit unalmas, néha kicsit lassú, néha kicsit hangulattalan(mert a sok negatív dumától amit itt is olvasok, nem mennek ki az emberek...), de mégis csak a miénk..)))

2011. júl. 9. 10:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen, azzal nem vitatkozom, hogy külföldön is vannak hulla gyenge meccsek. Ilyen a foci. Csak míg ott a gyenge a ritkább, addig itthon a jó meccs a ritka. De van, ez pozitívum :)

Azt én sem értem, hogy miért nem hívnak nevesebb magyar vagy külföldi szakembereket. De azért érdemes megnézni, hogy mennyi külföldi játszik itthon, pl a Fradiban mennyi magyar játszott az EL selejtezőn? 3 rémlik..

Örülj neki, hogy van időd ennyi meccset nézni. Én nekem sajnos az 1 darab kedvenc csapatom meccseit sincs időm minden héten nyugodtan végignézni.

2011. júl. 9. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!