Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik futballcsapatnak...

Melyik futballcsapatnak szurkolsz? És miért?

Figyelt kérdés
Remélem nem a külföldi csapatoknak szurkolsz!
2011. júl. 8. 21:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mert itthon kinek kellene szurkolni? A tippmixkirályoknak, vagy a naplopóknak? Amíg a focisták nem döntenek úgy, hogy nem csak a zsozsót veszik fel, addig nagy ívben xarok a magyarfocira. Így egyben magyarfoci, mert ez egy külön fogalom
2011. júl. 8. 21:12
 2/15 anonim ***** válasza:
A magyar foci nézhetetlen, úgyhogy külföldinek drukkolok. De a kommentedből ítélve ennek nem örülsz, úgyhogy inkább nem is mondom, hogy melyiknek.
2011. júl. 8. 21:12
 3/15 anonim ***** válasza:
túl sokan nem fognak neked itt jelentkezni magyar csapatokkal! úgyhogy bele kell törődnöd, hogy én pl az AC Milannak szurkolok.
2011. júl. 8. 21:15
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem hinném Milánóban sok olasz szurkol valamely magyar csapatnak!!!De ha olasz vagy akkor megértem, hogy egy olasz csapatnak szurkolsz...Egyébként a Fradi, a Honvéd, az Újpest stb. is európai hírű csapatok! Miért jobb a mások "tehene"?
2011. júl. 8. 21:22
 5/15 Лада válasza:
Ferencváros :)))
2011. júl. 8. 21:29
 6/15 anonim ***** válasza:

"a Fradi, a Honvéd, az Újpest stb. is európai hírű csapatok!"

Szerintem te csak provokálni akarod itt az embereket.

2011. júl. 8. 21:35
 7/15 anonim ***** válasza:
szeretlek erzsi haver vagy jános csapat csak egy van óóó óóó a ferencváros
2011. júl. 8. 22:10
 8/15 anonim válasza:
Én a Manchester United szurkolok, pontosan nem tudom megmondani miért, csak egyszerűen amikor elkezdtem nézni a meccseket, rájuk esett a választásom. Talán mert imádom nézni az "ő focijukat" és hogy nem vásárolnak össze-vissza, hanem a fiatal tehetségeket keresik. Igaz ez az utóbbi év nem a szép játékról szólt, de majd jövőre... :)
2011. júl. 8. 22:12
 9/15 anonim ***** válasza:

"miért jobb mint a mások tehene?"- nézzél meg pl egy Milan vagy egy Manchester meccset, aztán egyből egy magyar bajnokit és látni fogod a különbséget. én egyszer csináltam, de közel álltam az agyhalál állapotához a magyar meccset nézve!

egyébként szerintem is provokál a kérdező:D

2011. júl. 8. 22:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Újpestnek..Egyrészt mert családom több tagja is Újpest szurkoló, továbbá van ennek egy fílingje, amit sokan nem éreznek át.."mert nézhetetlen" szerintem meg nem az!! (Nem újpesten élek még csak nem is pest környékén..)
2011. júl. 8. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!