Mekkora lehet SP-karja ezen a képen?
2011. júl. 7. 23:07
21/27 anonim válasza:
Olyan fizikuma van, mint egy 14 éves tinilánynak. Komolyan mondom, nem értem, miért tetszik ez egy csomó lánynak. A férfiasság írmagja nincs benne. Ezt az embert az én édesanyám is ott törné ketté, ahol a legvastagabb.
22/27 anonim válasza:
ez van vagy legalább KÉT centi! gratulálok hozzá neki!
:ASDASD
nem lenne pofám feszíteni ilyen testel xD
16/F
23/27 anonim válasza:
Figyeljetek. Én is utálom SP-t.
De ti is néztetek már ki így vagy még mindig.
De egy "verekedés" általában nem az izomzattól függ.
24/27 anonim válasza:
Ja csak az a helyzet hogy kinézed te ebből a gyerekből hogy tud verekedni? ezt max. verték csak nem verekedett :D és gyanítom ha verekedésbe kerülne a sok köcsögével együtt, szarrá lenne csapva az összes :D
16/F
25/27 anonim válasza:
Ja de én nem SP-ről beszéltem hanem általánosságba.
SP egy rossz kis csőves b.zi aki szo.ja a sok f.szt miközben őt nyomják hátulról.
26/27 anonim válasza:
Ha dolgozna kint 3 évig a mezőn a 30-40 fokos melegbe,akkor talán megedződne...
27/27 anonim válasza:
Utolsó hozzászólónak: egyetértek!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!