Kezdetleges Futótérd probléma. Mi a teendő? 22/f
rendszeresen sportolok mindent beleértve , uszás , futás , aerob, kondi stb. mindent.
lényeg hogy tegnap növeltem a területett futásnál kb 4km kör és 2 db nyomok le egy nap pihenés nélkül
a terep 50% lejtő és 50% emelkedő és az emelkedő eléggé meredek de tegnap éjjel abal térdemnél szrevettem a futótérd tüneteit.
1x volt már a jobb térdemen mert mert egy huzamban nyomtam le 20km-t és a gumitalaj túl puha volt (margitsziget) és elöjött kb 2 honap kellet mire rendbejöttem.
most a bal térdemnél nagyon enyhén érzem ezt a dolgot és a BAL térdem jobb ldalán elöjött egy piros pont ami pontosan ha megnyomok akkor ottt érzem a fájdalmat.
használok DEEP RELIFE krémet rá nemtudom hogy mit csináljak mert edzenem kell és jelen állapotomban simán tudok futni csak a jel előjött és nemtudom hogy most Pihentessem pár napot és kenegessem vagy nyomjam még a futást max picit vegyek vissza a mennyiségből?
ha sétálok 1x1x érzek egy pici nyilalást 1x mér volt egy komolyabb a másik térdemen sokkal keményebb volt ez meg pont a legeleje szóval jó hogy nemfutottam tovább.
Mi a teendő ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!