Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a leghatékonyabb zsírégető...

Mi a leghatékonyabb zsírégető mozgás?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 20:13
1 2
 11/16 cefreng ***** válasza:
hagyjuk a testépítőket ezt ők azért mondják mert őksem tudnak úszni hisz alig bírnak mégcsak mozdulni is nemhogy úszni ha elkezdenének akkor elsüllyednének mint egy kő
2011. júl. 4. 09:14
 12/16 anonim válasza:

te szerencsétlen, miket irsz már elöttem, ha nem látod a fáktól át az erdőt, ne irj inkább semmit, az úszás során a test nem ér el, olyan magas hőmérségletet, még l-carnitin, termogenikus zsirégetőkkel sem, hogy beinduljon a zsirégetés, a másik meg kiváncsi vagyok monoton sebességgel ki úszik 30-45perc úgy, hogy EGYSZER sem áll meg, jó persze, gondolom mindjárt irja mindenki én simán...

Nem tudunk megmozdulni? LOL én 6 éve edzem 93kg vagyok és szerintem simán lehagynálok, mind futásba, mind úszásba ;)

A kövér embereknek azért nem ajánlják a futást, mert a nagy súlyuk miatt, fokozottabb a terhelés az izületeikre, a boka, és térd környékére öszpontosul a súlypont, az úszás többnyire tehermentesiti ezeket a részeket.

Gondolom te ilyen 60kg-os csenevész kis gyerek vagy aki megint azt hiszi valami nagyot szólt...

Amúgy, konkrétan nincs zsirégető mozgás, diétás étrend van, és ha mellette zavartalanul tudsz végezni legalább 30 percig lesz hatása, még ha az úszás is, de mert te magadból indulsz ki, hogy nehezebben teszel meg úszásban 200m-t mint futásban, nem az a hatásos...

2011. júl. 4. 11:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy nincs zsírégető mozgás. A zsír java része nem mozgás közben ég, hanem utána a nap többi részében, ezért kell diétázni, hogy a test a zsírt használja fel. A mozgás azért kell, hogy az alacsony kalória bevitel miatt ne lassuljon le az anyagcsere. Ezért jó például intervallum edzéseket is végezni, mert felpörög az anyagcsere. A futás meg a bicikli az jó, úszást tényleg nagyobb túlsúllyal rendelkező embereknek szokták javasolni. Kettlebell-t meg próbálja ki aki teheti, eszméletlen durva. 10 perc és szakad rólad a víz :D.
2011. júl. 4. 19:39
 14/16 cefreng ***** válasza:
75-kg vagyok de tök mindegy
2011. júl. 5. 10:11
 15/16 cefreng ***** válasza:
te vagy a szerencsétlen ha olyan nagynak képzeled magadat akkor álj meg 10-percig lóvaglóállásban szerintem tudod hogy mi az akkor gyakorolj rá te sz@rtrakto:D
2011. júl. 5. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:
az úszás kezdetnek jó mer ha futással kezdesz az megterheli a térded, de mindenképp a futás a legjobb..erősíti a hátadat a lábad és am meg ingyen van:D
2011. júl. 5. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!