Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az ugrálókötél fogyaszt?

Az ugrálókötél fogyaszt?

Figyelt kérdés
fogyaszt? kinek vált be? vélemény az ugráló kötelezésről?
2011. júl. 3. 16:02
 1/7 anonim válasza:
8%
Nem,mert ember hajtja:)
2011. júl. 3. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
az előző válaszoló nagyon szakértő, az ugráló kötél tényleg fos, hízlal, ne használd, nem ajánlom :)
2011. júl. 3. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Elvileg igen, formában tart.Persze ne várd el az első két használattól hogy fogysz, én is használom de helyette én futni szoktam menni sokkal többet ér.Amúgy szerintem nem rossz, csináld,jobb mint ha ülnél s semmit nem csinálnál, legalább mozogsz.
2011. júl. 3. 16:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszi a tanácsot, igen valszeg használni fogom, de én ezen kivül lépcsőzők és mindennap (majdnem) tornázok 40percet, és persze keveset eszek. (:
2011. júl. 3. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:

megfelelő intenzitással ugyan olyan mintha sprintelnél, ergo jobb mint a kocogás. de ahhoz már haladó szinten kell kötelezni. és olyan tekintetben jobb mint a futás, hogy jobban kíméli az térd ízületeidet, mert az ütődést nem a sarkad, hanem lábfejed nyeli el. több éves tapasztalatból mondom: kötél > futás

megfelelő intenzitás alatt értem:

http://www.youtube.com/watch?v=2B2Vrg1Y25c

http://www.youtube.com/watch?v=z_NT2Td2WIc

2011. júl. 3. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Az egyik legjobb kalóriaégető,állóképesség növelő,ritmusérzék fejlesztő.

Persze ha az elégetett kalóriát edzés után kamatostól visszapótolod,akkor értelem szerűen nem fogyaszt.

2011. júl. 3. 17:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó! Dehoogy pótlom vissza. Isten ments. :DDD rengeteget mozgok de úgy érzem nem elég, ezért szeretnék még. :DDD Köszi a választ! :)
2011. júl. 3. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!