Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért hal meg annyi fiatal...

Miért hal meg annyi fiatal sportoló?

Figyelt kérdés
Az én véleményem a következő: Nagy részük szívprobléma miatt halt meg. Szerintem mindenki nem született közülük szív vagy egyéb más problémával. Elképzelésem szerint ez a túlterheltség miatt alakul/alakult ki náluk. Fizikailag elég megterhelő lehet sportolónak lenni. Ti hogy gondoljátok? Szerintetek azok a sportolók, akkor is meghaltak volna, ha nem sportolnak?
2009. márc. 27. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A sportolók nagy teljesítményre vannak kényszerítve, amit nem tudnak "némi segítség" nélkül elérni, ezért egyszer hozzányúlnak a doppinghoz. Ha viszont valaki egyszer elért egy teljesítményt azt újra követelik tőle és a nagy nyomás miatt újra doppinghoz nyúl, és az így folytatódik az ördögi kör. Ez az ördögi kör csak a pályafutásuk végén zárul le. Sajnos egyre több szív nem bírja a túlzott igénybevételt és akkor bekövetkezik a tragédia.

Ezzel nem azt akkarom mondani, hogy minden sportoló doppingol, de sajnos egyre több.

2009. márc. 31. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Igazad van,és egyszer biztos meghaltak volna....

De legfőképp a sport túlterhelése miatt.: )

2010. máj. 21. 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Én tudok nyilatkozni,mert spotoló vagyok,testépítő lehet fújjogni,de nagyon komoly kitartás kell hozzá,én már élsport szinten űzöm az edzéseket,minnél nagyobb terhelés minnél jobban feszengetve határaimat.Nekem is sajnos szívbajom van,nem zár a billentyűm,de akkor is szeretek edzeni,inkább mint szívni értitek,mai fiatalság.Nagyon nagy terhelésnek vagyunk kitéve mi sportolók,de ez egy verseny szellem,hogy igen mindennap többet és nagyobbat teljesíts,nálunk például még több súlyt felpakolni.

DE egy cél van előttünk és bizony nem törődünk a következményekkel,én se annyira,bár nem doppingolok ezut hozzá teszem.

A sportoló elméjét csak az tudja felfogni aki szintén vmit élsport szinten űz.Amikor tovább kell haladni és még tovább,fáj akkor is,nem bírod akkor is.

Ez egy fantasztikus érzés amit az életben is tudsz használni,kitartóak vagyunk.

És igen kérdező bizony a túlterhelés ami miatt sokan elhúllanak vagy esetleg károsodnak,és bírni kell,mert nem csak a pénz miatt hanem hogy igenis ezt mi értük el,nem tudom elmagyarázni,hogy megértsétek.Mint például az erőemelő haver,aki agyvérzést kapott 34 évesen,hálistennek semmi baja nincs mostmár,úgyanúgy tudunk edzeni.

22F

2010. jún. 5. 20:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyugi, meghal az öreg sportoló is.
2022. jan. 21. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!